Organiseer je midden de week een etentje en heb je amper tijd om in je keuken te staan? Dan is een Crockpot slowcooker dé oplossing!

 

Hoe werkt het?

‘s Ochtends steek je alles in je pot, bijvoorbeeld een stoofpotje van lamsvlees. Je doet er de gewenste kruiden en het nodige vocht bij. Zet de timer aan en duw op start. Je mag de slowcooker de hele dag laten aan staan. Als het aantal ingestelde uren bereikt is, gaat de pot automatisch overschakelen op een warmhoudstand. Tegen dat je thuis komt van je werk, is je stoofpotje klaar en overheerlijk!

Gebruiksvriendelijk

De slowcooker verbruikt minder energie dan een conventionele oven. Je kan deze pot gebruiken om te koken voor maximaal vijf personen. De binnenpot is vervaardigd uit ceramisch materiaal en mag zowel in de oven als in de vaatwasmachine. De tijd lees je makkelijk af op de digitale aftelklok. Je kan de tijd instellen van 30 min tot 20u. De kookpot heeft twee warmtestanden en heeft een inhoud van 4,7 liter.

Sappige stoofpot

Door het langzame gaarproces, blijven de smaken, de voedingsstoffen en de sappen veel beter bewaard, waardoor je een echte smaakbom creëert. Bovendien oogt deze glanzende kookpot prachtig in je keuken!

Klik hier om producten in te laden