espressions-sous-vide

Bereid voortaan de sappigste gerechten met de Duo sous-vide & Slowcooker van Espressions. De naam zegt het al. Dit toestel beschikt over twee functies in 1 apparaat. Zo kan je enerzijds in de slow cooker en anderzijds in de sous-vide een gerecht bereiden.

Ongekende sappigheid

Ontsluier het geheim van de top chefs! Is het je nog niet opgevallen dat wanneer je op restaurant gaat, dat het vlees zo sappig en mals is? In veel toprestaurants wordt er namelijk gekookt via vacuümbereidingen. Leg alles in een vacuümzakje, vacumeer het en leg het in het voorverwarmde water. Het enige wat je nog moet doen, is de timer instellen. Het toestel doet de rest!

Win-winsituatie

Het resultaat is verbluffend. Je krijgt de meest sappige en smaakvolle gerechten zonder dat je daarvoor uren in je kookpotten hebt staan roeren. Doordat het voedsel in een afgesloten zak gaart, hebben factoren van buitenaf geen kans om het gerecht te beïnvloeden. Bovendien blijven de vitaminen en voedingsstoffen beter bewaard aangezien je op een lage temperatuur werkt. Weinig werk voor zo’n smaakbom, van een win-winsituatie gesproken!

Slowcooker

De tweede functie van het toestel is de slowcooker. Het principe is zo eenvoudig als bij de sous-vide. Doe alle ingrediënten in de slowcooker, schakel het toestel in en stel de timer in. Ook hier blijven alle vitaminen en voedingsstoffen bewaard. Wanneer je thuis komt na een lange werkdag, hoef je enkel nog je voetjes onder tafel schuiven.

Tip!

Bij een sous-videbereiding is het aan te raden om het vlees en eventueel de groenten toch kort aan te bakken of te grillen om een bruin en krokant korstje krijgen. Zo is niet alleen de binnen- maar ook de buitenkant optimaal van smaak!

Klik hier om producten in te laden

Reageer