Lekker vers en lokaal geproduceerd voedsel, dat willen we toch allemaal? Coldline biedt een duurzame én toegankelijke oplossing om voeding met chemicaliën, suikers en andere additieven uit de keuken te bannen. Met deze LIFE blastchillers is thuis koken snel, eenvoudig én ontzettend smakelijk!

De kunst van voedsel bewaren

Wist je dat de gewone koelmethoden de smaak en kwaliteit van bereid voedsel aantasten? Met de LIFE blastchillers is het mogelijk om vlees, vis en groenten met hun authentieke smaak te bewaren zonder verlies van vitaminen en mineralen.

Diepvriezen en invriezen zijn namelijk geen synoniemen! De LIFE toestellen verlagen de luchttemperatuur ogenblikkelijk tot -40°C waardoor het water in de cellen microkristalliseert. Hierdoor verliest het voedsel geen vloeistof tijdens het ontdooien. De kwaliteit blijft intact!

Elke dag verse ingrediënten zonder inspanning

Tegenwoordig hebben we heel weinig tijd om op zoek te gaan naar de beste en gezondste ingrediënten. Ons winkelkarretje zit boordevol voorverpakte, geconserveerde en bevroren voeding. De Coldline LIFE-blastchiller zorgt ervoor dat je de meest verse ingrediënten kan kopen op een moment dat jou het beste past.

Dankzij deze natuurlijke manier van thuis conserveren blijven deze ingrediënten steeds vers. Nooit meer iets uit het vriesvak kopen! Deze resultaten kunnen niet worden bereikt met een normale thuisvriezer.

Benieuwd naar de verschillende Coldline LIFE blastchillers? Ontdek hun verschillende eigenschappen en dichtstbijzijnde verkooppunten nu op Niwzi! 

 

 

Klik hier om producten in te laden
Klik hier om producten in te laden

Reageer