bodum store brussel

Bodum, het Deense merk dat vooral zijn pijlen richt op kofie en thee, opent ook in België een Bodum Store. Wij gingen eens een kijkje nemen op de feestelijke opening in Brussel!

bodum store koffiebar

Als we aan Bodum denken, denken we aan Scandinavië en duurzame artikelen voor koffie en thee. Voortaan kan je je volledig laten onderdompelen in alles wat met het Scandinavische merk te maken heeft in hun Bodum Store.

Op het eerst zicht lijkt de winkel niet overdreven groot maar eens je binnentreedt, wordt je omver geblazen door die grootte van de winkel. Trappen die je naar beneden leiden, sturen je naar het walhalla voor de Bodum-liefhebber. Bovendien is deze winkel de perfecte manier om kennis te maken met het merk mocht je het nog niet (goed) kennen. Bij het binnenkomen, kom je meteen terecht in de koffiebar. Daar kan je ruiken, genieten en vooral proeven van Bodum-producten. ‘s Ochtends kan je genieten van een ontbijt en geniet ‘s middags van een stukje smörebröd.

bodum store binnenkant

Achteraan in de winkel vind je de Bodum Basic collection terug. Deze wordt exclusief in de Bodum Store verkocht. De Basic collection bestaat, zoals de naam het al verraadt, uit eenvoudig elegante porseleinen gerei voor de gedekte tafel en glazen voorraaddozen. De kleur wit heerst in deze collectie en brengt onmiddellijk een rustgevend gevoel teweeg. Ook papierwaren en allerlei laptop- en tablethoezen kan je hier terugvinden.

Bovendien vestigt de shop zich in het prachtige Forma Concreta gebouw. Ook de archtictuurliefhebbers worden verwend!

Samengevat kunnen we dus stellen dat deze winkel een echte belevingswinkel is, iets wat me meer en meer zien. Bestel een koffietje aan de bar en dwarrel wat rond in de shop!

Neem zeker een kijkje op volgend adres: Avenue de la Toison d’Or 26, 1000 Brussel

 

Reageer