Philips Airfryer werkt samen met Celebrity MasterChef Vlaanderen en toont daarmee culinaire innovatie en een grote verscheidenheid aan bereidingen en gerechten aan

MasterChefs tonen de veelzijdigheid van de Philips Airfryer

Met trots kondigt Philips Airfryer de sponsoring aan van het langverwachte tv-programma ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ dat op 4 september voor het eerst in België te zien zal zijn. Het kookprogramma biedt een geweldig platform om aan te tonen hoe de Philips Airfryer een uiterst geschikt hulpmiddel is in de culinaire reis van de chefs, én waarmee thuis koken naar nieuwe hoogtes kan worden getild.

De nieuw gelanceerde Philips Airfryer Combi XXL zal een geïntegreerd onderdeel zijn van het programma Celebrity MasterChef Vlaanderen, een productie van Banijay Belgium voor Play Media. Verschillende chefs zullen ermee aan de slag gaan voor hun unieke gerechten. Tijdens een aflevering zal de Airfryer helemaal centraal staan.

Nick Bril, jurlid van Celebrity MasterChef Vlaanderen toont zich enthousiast over de samenwerking: “Bij MasterChef brengen we creativiteit en innovatie in de keuken samen. De Philips Airfryer Combi XXL sluit naadloos aan bij onze filosofie en stelt de chefs in staat om culinaire meesterwerken te maken die zowel op het vlak van smaak als variëteit verrassen. Deze samenwerking is een prachtige kans om de grenzeloze mogelijkheden van koken met de Philips Airfryer te laten zien.”

Met de Philips Airfryer Combi XXL, ben jij de chef voor lekkere maaltijden thuis

Gedurende zes spannende weken, kunnen kijkers de culinaire avonturen van Celebrity MasterChef Vlaanderen volgen, en wil Philips Airfryer hen inspireren tot het maken van lekkere gevarieerde maaltijden thuis. Het publiek zal de creativiteit van koken met de Philips Airfryer Combi XXL kunnen ontdekken. Van het gemak van automatische kookprogramma’s tot de culinaire inspiratie via de NutriU-app, deze samenwerking is erop gericht een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop mensen koken.

Remco Broeckx, Marketing Manager Philips Kitchen Appliances, ligt de samenwerking verder toe: “We zijn verheugd om samen te werken met het gerenommeerde programma Celebrity MasterChef Vlaanderen. Hiermee willen we ons engagement om mensen te inspireren om thuis lekkere gevarieerde maaltijden gemakkelijk zelf te bereiden, kracht bij zetten. De Philips Airfryer Combi XXL, uitgerust met geavanceerde functies zoals de voedselthermometer en de unieke Rapid CombiAir-technologie, opent voor zowel de chefs als de kijkers een wereld aan culinaire mogelijkheden.”

De samenwerking beperkt zich niet alleen tot het tv-programma. Philips Airfryer zal een mediacampagne lanceren, samenwerken met influencers en unieke recepten delen via verschillende platformen. Via de Philips NutriU-app zullen zowel influencers als gebruikers hun op MasterChef geïnspireerde recepten kunnen uitwisselen, waardoor een online Airfryer MasterChef-community zal ontstaan.

Philips Airfryer merkambassadeurs

Chefs Lynn Van den Broeck en Hakim Chatar zijn de trotse merkambassadeurs en zullen eigen gerechten maken die de innovatie en veelzijdigheid van de Philips Airfryer aantonen.

Voor receptinspiratie, ga naar www.philips.be/masterchef of download de Philips NutriU app voor receptinspiratie. Of volg het programma via de social media kanalen van Philips @PhilipsHomeLivingBE #PhilipsAirfryerMasterChef en Play Media @play4_be @goplay.be #CelebrityMasterChefVl.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer