Ambiente is een toonaangevende internationale beurs over consumptiegoederen. Dining, Living en Giving zijn jaarlijks de vaste hoofdthema’s: Alles voor de gedekte tafel, geschenken, decoratie en keukentoestellen.

Wat zijn de nieuwe trends, materialen, thema’s en productmixen voor het komende jaar? Van 7 tot 11 februari 2020 is het antwoord op die vragen te vinden in Frankfurt. We mogen alvast een tipje van de sluier lichten.

Shaped + softened

Functionele meubels zorgen voor een sculpturale kwaliteit door het toevoegen van zachte vormen en nadrukkelijke contouren in zachte, neutrale kleuren.

Precise + architectural

De essentie: opvallende combinaties roepen een sterke materiële esthetiek op met een industriële sfeer.

Artistical + diverse

Deze multidisciplinaire interactie tussen kunst, ambacht en digitale technologie kenmerkt zichzelf door ongewone materialen en een creatief gebruik van productieprocessen.

 

Ambiente vindt plaats van 7 tot en met 11 februari 2020 in Messe Frankfurt. Meer informatie kunt u vinden op hun website.

Via Cuizine.be kun je gratis kaarten bekomen. Stuur een mail naar pers@cuizine.be met vermelding van uw naam, naam van uw bedrijf en aantal tickets (max. 2 per aanvrager).

Reageer