blum bijkeuken

Als er één plaats in het huis is die bij veel mensen eens grondig moet aangepakt worden, is het de bijkeuken wel. Het is een plaats waar op esthetisch vlak weinig aandacht aan besteed wordt.

Bovendien wordt het snel een rommelhok waar je niks meer terugvindt. Blum plaatste op Batibouw de bijkeuken in uitgebreid in de aandacht. Want eerlijk gezegd, wie droomt er nu niet van een gestructureerde bijkeuken?

Blum, de intussen gekende fabrikant van lades, scharnieren en lade-indelingen, bewijst hoe je een perfect opgeruimde en gestructureerde bijkeuken kan hebben, dankzij hun slimme en ergonomische oplossingen.

blum bijkeuken wasmachine

Een overzichtelijk en opgeruimd huis maakt iedereen vrolijk. Je hoeft geen tijd te verspillen aan het zoeken van allerlei gerei. Blum biedt een super efficiënte indeling  aan om orde te scheppen in dat toch heel belangrijke kamertje in je huis

Slimme indeling, op maat gemaakt

Maar een bijkeuken is niet bij iedereen even groot. Daarnaast is de hoeveelheid plaats die je exact nodig hebt ook anders voor iedereen, afhankelijk van de grootte van je gezin, je levensstijl en je gewoontes. Voor Blum is dit geen enkel probleem. Het merk voorziet gebruiksvriendelijke indelingen die perfect aanpasbaar zijn aan de beschikbare ruimte.

Ergonomisch huishouden

Een berging die praktisch opgesteld is bespaart je ook op ergonomisch vlak. Zo plaatst Blum je droogkast en wasmachine op ooghoogte zodat je nooit meer last hebt van rugpijn. Met de ingebouwde strijkplank win je heel wat plaats en de speciaal ontworpen schoenenlades bergen je schoenen netjes op. In een oogwenk krijg je meteen een duidelijk én praktisch overzicht.

Zit je met kleine kindjes thuis? Dan is het belangrijk om gevaarlijke producten achter slot en grendel te steken. Blum kan een slot plaatsen op lades voor producten zoals lijm, white spirit of bleekwater. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat er iets in de verkeerde handjes zou terechtkomen.

 

blum voorraadkast space tower

Altijd in voorraad

Daarnaast zorgt de Space Tower van Blum ervoor dat de (bij)keuken steeds overzichtelijk blijft. De voorraadkast in de berging beschikt over brede lades en werd speciaal ontworpen om veel gewicht te dragen (tot wel 70 kg).

Een ding is zeker, Blum is de ideale partner voor je bijkeuken! Wedden dat je deze storage heaven ook in je huis wilt?

 

 

 

 
Keukens in de kijker:

Klik hier om producten in te laden