Bij Atelier du Vin kun je terecht om jouw degustatieruimte om te toveren tot een heuse wijnkelder waar ze in de Bourgogne-streek toch een tikkeltje jaloers van kunnen worden. De meubels worden vervaardigd uit duurzame en authentieke materialen zoals staal, massief hout en veiligheidsglas en zijn voorzien van goed uitgekiende accessoires zoals houders voor het paneel van een wijnkist om jouw wijnbibliotheek overzichtelijk te houden.

Hun wijnpassie en de gezellige sfeer rond het proeven van een heerlijk glas wijn met vrienden wordt ook doorgetrokken in de accessoires die ze aanbieden. Zowel de liefhebber van wijn als de professionele sommelier zal zijn gading kunnen vinden om de wijndegustatie naar een hoger niveau te brengen.

Een overzicht

Ben je nog maar jouw eerste stappen in het wijnproeven aan het zetten, dan ben je alvast goed bediend met de Chef Sommelier & Co set waarbij je een capsulesnijder, ergonomische kurkentrekker, schenktuit en 2 wijnstoppers kunt vinden.

Klik hier om producten in te laden

Le Globe is makkelijk te verplaatsen en mag gezien worden. Onder een elegante stolp, zitten de noodzakelijke tools om dat wijntje of die champagne te degusteren: een Soft Machine kurkentrekker, een Gard’vin on/off métal waarmee de oxidatie van een open fles kan gestopt worden, 1 kurkentrekker voor het openen van champagneflessen, 2 wijnstoppers en 1 champagnestopper.

Klik hier om producten in te laden

Met de Collectioneur 1 en Collectioneur 2 zal de ware sommelier in jou naar boven komen! De gereedschappen worden zorgvuldig bewaard in een uit walnoot vervaardigd kastje. Ze bevatten onder andere unieke antieke kurkentrekkers die al menig flessen hebben ontkurkt en een set nieuwe tools van het hoogste gamma van Atelier Du Vin.

Klik hier om producten in te laden

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer