le creuset aperitief bowls

Is het aperitiefmoment ook je favoriete moment van de dag? Goed zo, dan zit je bij Le Creuset zeker goed! Sluit het jaar goed af of zet het op heerlijke wijze in met deze aperotools in kleurrijke kleuren! Het gamma bestaat uit bowls, schaaltjes en bekers. Zet je schrap voor een memorabele aperitief!

Gezelligheid troef

Aperitieven, wij Belgische Bourgondiërs doen het o zo graag. En dat is maar logisch ook! Het is een van de gezelligste momenten om samen met vrienden en familie te beleven. Le Creuset is hiervoor de ideale én kleurrijkste partner. Het aperogamma bestaat uit mini-ovenschaaltjes, kommetjes, bekers, vierkante bordjes en aziatische minikommetjes.

le creuset apero

Kleurrijk aperitief

Niet alleen is het een veelzijdig gamma, het brengt ook nog eens heel wat kleur op tafel! Winter of zomer, deze kleuren bekoren je op elk moment van het jaar. De beschikbare kleuren zijn kersenrood, oranjerood, soleil, palm, marseille en cassis.

Heb je nog geen perfect geschenk gevonden voor iemand uit je familie of vriendengroep? Dan kan je gegarandeerd met dit gamma iemand een enorm plezier doen!

Reageer