Ambiente

Ambiente is de grootste indoor beurs jaarlijks gehouden in Frankfurt, Duitsland. Van 10 tot 14 februari 2017 ontdek je de grootste ontwikkelingen betreffende dininggivingliving en trends. Met zo’n 5 000 bezoekers en 200 exposanten uit België en Nederland is het beslist ook voor onze kanten een belangrijke beurs.

De grootste consumptiegoederenbeurs ter wereld

Je vindt op Ambiente alles voor de gedekte tafel, geschenkideeën, huis-en keukendecoratie en de nieuwste keukentoestellen. Het blijft een invloedrijke vakbeurs voor al wie in de sector zit. Alsook voor de kleine ondernemer in de branche die op de hoogte wil blijven van alle tendensen en evoluties in het home & living segment. Een niet te missen event dus.

Interesse in de trends van Ambiente, maar nog geen ticket? Ontdek meer en boek je ticket op de website van Ambiente Frankfurt.

Tip: Download de Ambiente Navigation app en plan zelf je route! Hier vind je alle standhouders, het programma, het grondplan en een voorproefje van de nieuwigheden. Bovendien kun je al je contacten opslaan in MyPeople – netwerken was nog nooit zo gemakkelijk!