ijsjes

Ben jij gek op chocolade-ijsjes? Dan ben iemand met tonnen energie en heel sociaal! Wat zegt jouw favoriete ijsjessmaak over jou karakter? Kom het hier te weten!

Blauwe bessen

ijsjeJij ziet het leven altijd door een roze bril! Je optimisme valt bij iedereen in de smaak en werkt bovendien ook aanstekelijk. Er gaat geen dag voorbij dat je niet vrolijk bent!

Chocolade

chocolade
Je bent iemand die altijd boordevol energie zit. Stilzitten is niks voor jou. Ook op sociaal vlak scoor je tien op tien. Nieuwe contacten leggen met vreemde mensen zijn voor jou geen probleem.

Ananas

ananasJij bent steeds recht voor de raap! Eerlijkheid draag je hoog in het vaandel en je verwacht dat dan ook van je vrienden en familie.Vanille
ijsjeVeel veranderen, daar hou jij helemaal niet van. Structuur is super belangrijk in je leven en je lijst ook alles op. Daarnaast liggen tradities je nauw aan het hart.

Framboos


framboos

Mensen kijken naar je op omwille van je enorme creativiteit. In enkele minuten weet je altijd een creatieve dingen te bedenken. Je bent ook makkelijk in de omgang. Je maakt vrienden alsof het niks is!

Stracciatella

ijsje

Je hebt een ondernemende spirit en je kijkt steeds met een realistisch beeld naar de dingen des levens. Je zit boordevol nieuwe ideeën en je wilt steeds doel bereiken.

 

Reageer