sushi

Wij geven je alvast een aantal handige tools om het maken van sushi extra vlot te laten verlopen!

Sushi kit Lékué

lekue_sushi

Haal de Japanse chef in je naar boven met deze praktische sushi kit van Lékué. Zoals altijd zorgt Lékué ervoor dat je op de meest makkelijke wijze heerlijke gerechten in elkaar kan steken. De set bestaat uit een rijstkoker,  een makisu mat om de rolletjes te maken en een spatel. Organiseer een japanse avond en blaas je vrienden omver met je sushikunsten!

Prijsinfo: € 40,50

Easy Sushi, om gemakkelijk sushi te maken

easy_sushi

 

Kan je niet uit de voeten met sushimatjes, en heb je toch een voorkeur voor huisgemaakte sushi? Met de Easy Sushi is sushirolletjes maken kinderspel. De easy Sushi is immers een handig systeem om sushi te maken, die zelfs de eigenaar van twee linkerhanden kan hanteren. En dan hebben we het niet enkel over oosters geïnspireerde sushirolletjes, maar ook westerse zoals pannenkoekenrolletjes of broodrolletjes met zalm en kruidenkaas. Leuk, leuk.

Prijsinfo:  € 29,90

 

Rice cube

Rice_Cube

Maak sushi op een originele manier! Snel sushi maken en er een leuke twist aan geven dat kan dankzij de Rice cubes. Het principe is kinderspel! De rice cube bestaat uit twee gedeeltes JE opent he doosje, steek er alles in wat je wil gebruiken, doe het doosje toe, goed aanduwen en klaar! In enkele seconden heb je een een heerlijke sushi cube. Zelfs kinderen kunnen meedoen.

Richtprijs: € 20

Reageer