Al bijna 70 jaar lang creëeren ze bij Mepal slimme kunststof producten om voedsel in te bewaren. Door de tijdloze ontwerpen, waren ze al bij heel wat mooie momenten aanwezig. Hun Basic servies bestaat namelijk al sinds 1976. En wie weet ging jij als kind wel naar school met een Mepal broodtrommel, want hun schoolserie bestaat al 30 jaar!

Mepal bij jou thuis

Hou jouw etenswaren en levensmiddelen vers, knapperig, krokant of droog met de Omnia koelkast- of bewaardozen. Door hun rechthoekige vorm en hun stapelbaar karakter bespaar je merkelijk plaats in de (koel)kast. Daarbij zijn ze lucht- en aromadicht, waarmee geurhinder uit den boze is.

De mogelijkheden van de Cirqula multikom zijn bij wijze van spreken eindeloos: stapel- en nestbaar, perfect af te sluiten en 100% lekvrij, geschikt voor de vriezer, de microgolf, de koelkast, de vaatwasser en ook nog eens mooi als serveerschaal!

Mepal gaat écht overal met je mee

Lekkere soep, jouw favoriete drankje, zelf belegde boterhammetjes of een frisse salade? Je kunt alles veilig en zorgeloos verpakken met de handige drinkflessen en slimme lunchboxen van Mepal.

Voor de kleintjes vind je drinkflessen met leuke prints zodat voldoende drinken een leuk gebeuren is. Indien een hip kleurtje voldoende is om jou te motiveren om jouw dagelijkse hoeveelheid vocht op te nemen, zal je zeker en vast ook jouw gading vinden in het uitgebreide gamma drinkflessen.

De lunchboxen van Mepal zijn toppers en we vertellen jou graag in geuren en kleuren waarom! De Saladbox Ellipse duo bestaat uit 2 compartimenten waarbij je vooreerst meer dan voldoende plaats hebt om een stevige (maaltijd)salade in te bewaren én afzonderlijk nog een stukje brood, bestek of de minibox met een dressing kunt meenemen.

Is een broodtrommel meer ‘your way to go’, dan zal de Take a Break lijn jou zeker en vast kunnen bekoren. De lunchboxen zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren en aan te vullen met compartimenten om bv. een stuk fruit of dessert gescheiden te houden van de boterhammen.

Benieuwd naar de verkooppunten van de Mepal producten? Ontdek het hier op Niwzi.be.

Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op een Mepal pakket!

Reageer