de superette kookboek

Kobe Destramaults, bekend van zijn restaurant In De Wulf, bracht onlangs samen met Rose Green, Sarah Lemke het boek van hun Superette uit. Het resultaat is een prachtige bundeling van authentieke recepten afgewisseld met sfeervolle foto’s die je onmiddellijk doen watertanden.

Authentieke keuken

De Superette is een bakkerszaak annex brood-grill- en pizzarestarant in centrum Gent. De bevlogen Ierse souschef van sterrenzaak In de Wulf, de meesterlijke bakker uit de States en de chef van In de Wulf en De Vitrine verzamelden zich samen rond één grote gemetselde houtoven, die het hart van de bakkerij vormt. Het doel voor dit boek was om samen voor puur en authentiek voedsel te gaan. Een doel waar ze alleszins in geslaagd zijn!

Recepten & technieken

Het boek geeft je onmiddellijk zin om aan de slag te gaan. Hoe maak je echt zuurdesembrood of een heerlijke krokante pizza? Ook de technieken hoe je precies moet kneden of fermenteren komen uitgebreid aan bod. Of je nu een absolute leek bent of een hobbykok, dit kookboek is voor iedereen een aanrader. Van het ontbijt naar de lunch en om vervolgens af te sluiten met een lekker dessertje, het boek is je vaste kompaan doorheen de volledig dag.

Eindejaartip! Geef dit als geschenk voor de komende eindejaarsperiode!

Prijs € 29,95

Reageer