De AGA collectie werd onlangs uitgebreid met de 3 series. De modellen werden ontworpen voor het dagelijkse leven in de 21ste eeuw en geven je dus alles wat je zou verwachten van een traditionele AGA, met een ingebouwde flexibiliteit.

Ieder gietijzeren AGA fornuis zet nuttige warmte over naar zijn omgeving en vult de kamer met de warme AGA gezelligheid. Echter werden de kookplaten van de nieuwere modellen – inclusief de 3 serie toestellen – ontworpen om enkel te werken wanneer je ze nodig hebt. De ovens kunnen uitgeschakeld worden wanneer de warmte niet van dienst is, bijvoorbeeld ‘s nachts, tijdens warme zomerdagen of wanneer u niet thuis bent.

De AGA 3 series fornuizen hebben 2 gietijzeren ovens: één die kan worden ingesteld om ofwel te roosteren of te bakken, de andere is een sudderoven. Er is ook nog een opwarmoven en bij sommige modellen de optie om kookgerei op te bergen. De toestellen zijn verkrijgbaar in 100 cm en 90 cm, de laatste komt met een een grote opwarmoven.

De fornuizen beschikken ook nog over een scala aan innovatieve functies, waaronder een kookplaat die kan worden ingesteld op kook- of suddermodus op een ingenieus ingebouwde inductieplaat of een AGA warmhoudplaat.

Koken op een AGA

Maaltijden die op een AGA fornuis worden klaargemaakt smaken beter, omdat je kookt met behulp van een zachte stralingswarmte waardoor voedsel zijn natuurlijke kwaliteiten en smaken beter kan behouden. Door het creëren van speciale kookzones op vooraf ingestelde temperaturen, straalt de hitte gestaag in de ovens en op de kookplaten, waardoor de kok van dienst met gemak en stressvrij zijn maaltijd kan bereiden.

Ontdek de nieuwe AGA 3 series fornuizen op Batibouw!

 

Reageer