happy food

Na de Happy Shake is er nu de Happy Food. Het nieuwe kookboek van Ellemieke Vermolen. Het boek kan je het best omschrijven als een bundeling van smakelijke én makkelijke recepten.

Ellemieke Vermolen, ook wel gekend als de vrouw van Sergio Herman, heeft ook heel wat culinaire kennis om te delen. Eerst was er haar boek Happy Shake, een vrolijke bundeling van gezonde sapjes. Maar je moet er ook iets bij eten natuurlijk. Dat kan nu dankzij haar nieuwste boek Happy Food.

Gezond en lekker!

Ellemieke wil met dit boek gezonde maaltijden en snacks aanbieden voor elk moment van de dag. Zij weet als geen ander dat voor wie een gezin heeft, al makkelijk een yoghurt vol met suiker wordt voorgeschoteld aan de kids. Ellemieke bewijst met dit boek dat je op een heel gezonde én lekkere manier voedzame gerechten in een mum van tijd op tafel kan toveren. Gazpacho van rode biet, hamburgers van zoete aardappel, chocoladetaart. Wij gingen er alvast spontaan van gaan kwijlen!

happy food recept

Het boek is niet alleen een mooie verzameling van recepten. Ellemieke geeft je nog graag extra uitleg. Zo vertelt ze je graag welke suikers en granen gezond zijn. Het boek is in een handig pocketformaat uitgebracht en is voorzien van prachtige sfeerfoto’s van het gezin.

Ideaal geschenkje voor kerst!

Uitgegeven door Minestrone

Prijs : € 24,50

 

Reageer