Iris Barcelona

Maak van je lunch een trendy gebeuren: jij zorgt voor die gezonde snacks en boterhammen, Iris staat in voor de stijlvolle verpakking. Zo vind je bij dit internationaal brand lunch- en koeltassen, sandwich houders, drinkflessen, food containers…

Iris Barcelona is een relatief jong merk dat zich in een sneltempo opwerkt tot een populaire referentie voor on-the-go artikelen en lunchaccessoires. Hun sterkste troef? Zij stellen het lunchmoment onderweg in een verrassend nieuw daglicht:

Fashion designs voor stijlvolle vrouwen, handige items met grappige tekeningen voor de kids, professioneel ogende tassen en gadgets voor de carrièreman en- vrouw… Met hun origine in keukenaccessoires, brengt Iris nu een mix aan take-away essentials voor het gehele gezin! We geven je gráág een overzicht van verschillende collecties broodtassen, sandwich houders, drinkflessen, koeltassen, lunchboxen…

SnackRico sandwich houder

Met een uitgebreide collectie sandwich houders voor jonge kleuters en schoolgaande rakkers kies je verschillende leuke vormen en patronen uit.

Hier botsen we op een vierkante versie in fel groen met lieverheersbeestjes (16 x 2 x 16 cm) & een opvallend rood exemplaar met toffe auto (18 x 2 x 12 cm). Daarnaast vind je plezante tekeningen van een octopus, cupcakes…

Deze boterhamzakjes beschikken beiden over een aanpasbaar lint om de sandwich vast te houden, een haakje om de SnackRico aan je rugzak te bevestigen. Ook de binnenkant is dezelfde: isolerend materiaal houdt je boterham langer vers en knapperig.

SnackRico lunchbox

De lunchboxen zijn je kids’ ideale partner om mee naar school te nemen. Net zoals hierboven, zijn ook deze on-the-go lunchtasjes voorzien van een isolerende binnenzijde.

SnackRico knapzak

Wat leuker dan een hippe knapzak waar je kleine rakkers én hun lunch én wat extra’s zoals een pull, agenda, speelgoed en hun lievelingsknuffel kunnen meedragen? SnackRico knapzakken zijn te vinden in verschillende patronen zoals autootjes, robots, cupcake…

Het onderste compartiment doet dienst als lunchbox met isolerende binnenzijde. De boterhammetjes die mama maakte blijven mooi fris en er is ook plaats voor een stuk fruit, koek en drankje. Het bovenste deel, daar stop je wat speelgoed, een trui… in.

En dankzij de aanpasbare linten groeit deze rugzak mee met je kind…

SnackRico drinkfles

Genoeg water drinken op een dag is super belangrijk! Daarom ontwikkelt Iris Barcelona aantrekkelijke drinkflessen die je water fris houden en niet lekken in je tas. Dit SnackRico exemplaar met lieveheersbeestjes-print, maakt zowel meisjes als jongens blij! Daarbij kan je eenzelfde cover vinden in neopreen die je fles beschermt en de inhoud nog beter beschermt tegen de zonnestralen…

De drinkfles is vervaardigd uit aluminium, is voorzien van een aanpasbaar schouderlint en wordt bijgevolg makkelijk overal mee naartoe genomen. Het design is luchtdicht, weegt als een pluim, is resistent tegen kindergeweld en druppelt niet.

Teens girl Rhombus sandwich houder

Wees onder je vriendinnen die met de hipste brooddoos! Want dít model van Iris is niet zomaar een brooddoos: het is een hippe sandwich houder met frisse print. Deze Rhombus etui is tevens in andere tinten te vinden en houdt dankzij het geïntegreerde lint je broodje goed vast.

Daarbij is het interieur isolerend waardoor je lunch langer vers en krokant blijft. Bij thuiskomst reinig je die eenvoudigweg met een natte doek.

Lunchtas Lola

Lola lijkt op het eerste zicht op een klassevolle handtas. Niemand verwacht dat jij hier je lunch in mee draagt!

Hier brengt Iris dan ook een praktisch en technisch hoogstandje: Lola herbergt 2 food containers van 800 ml en 600 ml die je voor salade, rijstschotels… gebruikt. Daarnaast is nog extra ruimte voor bestek, een dessert of fruit en een drankje.

De stijlvolle, druk bezette vrouw geniet met hopen van deze lunchtas! Want naast een fashionable exterieur in een te kiezen kleur, heeft deze Lola stevige wanden en handgreep, een schouderlint en isolerende binnenzijde.

De luchtdichte boxen binnenin zijn geschikt voor de vaatwas, microgolf en diepvries.

Lola + accessoires

Naast vele leuke designs in lunchtassen, kan je ook apart luchtdichte containers gaan kopen en dat in diverse handige formaten. Op die manier breng je verse couscoussalade, caprese of carpaccio mee naar de picknick.

Bij de Iris accessoires horen ook verschillende hippe koeltassen, isolerende food containers (voor je baby), een dressing set en kleurrijk – herbruikbaar – bestek uit polypropyleen.

Twin bag & Twin City bag lunchtas

Ook in een zachte uitvoering kies je je nieuwste lunchtas. De Twin bag van Iris Barcelona wordt uitgevoerd in een neopreen look óf in de nieuwste toevoeging: Twin City bag uit polyester.

Wat hebben deze tassen met elkaar gemeen? Een aantrekkelijke look zorgt ervoor dat je er zelfs met je lunchpakket modieus uitziet! Daarnaast open je de bags via een praktische rits en draag je deze designs aan de hand of over je schouder.

In de beide Twin bag compartimenten is er plaats voor 2 luchtdichte containers – 0,6 liter. Ook plastic bestek is aanwezig in een hygiënisch transparant jasje.

Eva in… lunchtas

Net zoals Lola, is Eva een hippe uitvoering van de lunchtas anno 2014. Met een iets andere vorm herbergt dit model twee luchtdichte food containers van 0,6 en 0,8 liter.

Bedoeld voor de moderne, actieve vrouw wordt Eva naast de standaard kleuren tevens in prettige varianten voorgesteld. Zo vind je een Eva in Londen, Milaan of Tokyo model, telkens in een beige of zwarte variant.

Drinkfles on-the-go

Ook voor de volwassenen en jeugd ontwikkelt Iris hippe drinkflessen voor onderweg! Dit exemplaar in aardbeienrood heeft een inhoud van 500 ml en laat je dankzij het geïntegreerde rietje efficiënt drinken.

Vervaardigd uit Tritan zal je nooit last hebben van geur- of smaakoverdracht. Daarnaast is dit materiaal extra resistent, duurzaam en BPA-vrij.

Deze luchtdichte fles is tevens verkrijgbaar in andere tinten, groottes en ontwerpen.

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer