De would be Chef - Sven Ornelis

Wie had ooit gedacht dat er een chef in radiopresentator Sven Ornelis zat? Wij alvast niet. Toch verrast hij iedereen met zijn eerste kookboek.

Sven stelt duidelijk dat hij geen kok is, maar een ‘would-be chef’. Iemand die heel graag kookt maar geen enkele kookopleiding gevolgd heeft. Toch toont hij dat je met eenvoudige gerechten iedereen kan motiveren om te koken. Zolang je er maar plezier in hebt.

Koken vanuit zijn buikgevoel heeft steeds centraal gestaan in zijn leven. En waarom moeilijke gerechten maken als het ook makkelijk kan? Dat is exact waar zijn hele boek om draait. Uitdagende gerechten zal je niet vinden. Toch weet Sven ons zeker en vast te verbazen. Kip met cola of een milkshake van gerookte paling, het zijn recepten die je niet dagdagelijks tegenkomt. Recepten die duidelijk aantonen dat hij graag buiten de lijntjes kleurt.

Elk gerecht wordt persoonlijk voorgesteld door Sven via een leuke introductie. Leuke tips of verhalen achter de recepten maken van dit kookboek ook een echt leesboek. Je leert dankzij deze verhalen Sven iets beter kennen, maar dan als hobbykok.

‘Iedereen kan koken’, een leuze die Sven Ornelis maar al te graag bewijst met dit boek. Leer Sven Ornelis op een andere manier kennen dan op de radio en laat je verrassen door smakelijke en makkelijke recepten!

Prijs: € 24,95
Uitgeverij: Borgerhoff & Lamberigts
ISBN: 9789089315168
Pagina’s: 192

Reageer