app spott

Hoeveel keer heb je je al afgevraagd van welk merk het bloesje van Sofie Dumont is of waar je het servies die bij Frank en Simonneke in Thuis wordt gebruikt kan kopen? Voortaan kan je dankzij de app Spott alle producten die je op TV ziet meteen kopen. Geweldig toch?

Koop wat je ziet 

Spott, een nieuwe app van Belgische bodem, biedt de mogelijkheid aan de VRT- en VTM-kijker om alles wat ze zien op tv, meteen ook te kunnen aankopen. Dankzij een revolutionaire technologie kan Spott objecten op TV herkennen en ze onmiddellijk linken aan de webshops waar deze items te koop zijn.

De app is een sociaal platform waar de consument inspiratie kan vinden. Bovendien herkent Spott niet enkel shows en films, maar kan je ook gekozen items toevoegen aan je eigen wishlist.

spott app

Hoe werkt Spott? 

Op basis van geluiden herkent de app naar welk programma je kijkt. Dit werkt zowel bij live als bij uitgesteld kijken. Via rode bollen kan je op je smartphone checken welke producten te koop zijn. De app-gebruiker krijgt meteen het merk en de prijs te zien om vervolgens doorverwezen te worden naar de online shop waar je het product meteen kan kopen. 

Gratis beschikbaar in itunes