app hello fresh

Hello Fresh, de bezorger van maaltijdboxen heeft er nu ook een app bij. Hiermee wil Hello Fresh het hun klanten nog gemakkelijker maken en via de app alles laten beheren.

Nog gemakkelijker

Hello Fresh maakte het leven van hun klanten al heel gemakkelijk. Maar dat was nog niet genoeg. Met hun Hello Fresh app willen ze de gebruikers het nog makkelijker maken. Zo kunnen ze via de app het bezorgschema van hun box makkelijk aanpassen. Maar je krijgt ook toegang tot honderden recepten. Bovendien komen er wekelijks nieuwe recepten bij en kan je ze achteraf beoordelen en suggesties toevoegen. Deel de recepten met vrienden en familie via social media.

Duidelijke instructies

Via een knappe interface kan je filteren op ingrediënten, bereidingstijd, soorten maaltijden en smaken. Daarnaast begeleidt de app je stap voor stap doorheen het kookproces. Duidelijke instructies zorgen gegarandeerd voor een smaakvol én succesvol eindresultaat. Ook de voedingswaarden van de maaltijden worden automatisch gedeeld met de gezondheid app van Apple. Een gezonde levensstijl aanhouden was nog nooit zo gemakkelijk!

Ben je geen klant van Hello Fresh, maar wil je toch graag de recepten via deze app hebben? Geen probleem! Deze app is ook beschikbaar voor niet-klanten.

 

De app is gratis

Reageer