Ben je helemaal gek van water met een smaakje? En hou je ervan om zelf de meest uiteenlopende smaken te combineren en jouw eigen creaties uit te proberen? Dan moet je wel wat geduld opbrengen tot de smaken goed en wel geïnfuseerd zijn. Voeg je er nadien nog wat ijsblokjes aan toe, dan lijken de smaken opnieuw te vervagen.

Met het My Lemonade toestel van Domo worden al deze beslommeringen in 1 ruk van tafel geveegd. In een afneembaar reservoir van maar liefst 4 liter mét tapkraantje kun je ruim voldoende brouwen voor een gezellig tuinfeestje met vrienden.

In de uitneembare infuser voeg je vers fruit, groenten of kruiden toe. Om je op weg te helpen, krijg je van Domo alvast wat inspirerende receptjes. Van een combinatie van kiwi, aardbei, limoen en munt tot bramen met lavendelbloempjes.

Eén druk op de knop en het infuseren kan beginnen. Vries de bijgeleverde koelstick op voorhand in, zo wordt de infusie snel gekoeld en blijft dat ook nog een tijdje zo.

Wij zijn alvast helemaal verknocht aan de My Lemonade. Wil je weten waar jij hem kunt vinden, dan vind je zijn verkooppunten hieronder via Niwzi.be:

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer