Tefal waterkoker

Een brandwond in de keuken, het is zo snel gebeurd. Daarom is het niet onbelangrijk om veilige toestellen in de keuken te hebben. Tefal introduceert als eerst een safe to touch waterkoker: een waterkoker die je perfect langs de buitenkant op een veilige manier kan aanraken. Heel handig als je met nieuwsgierige kinderhandjes in huis zit.

Dubbele isolerende wand

De waterkoker is uitgerust met een dubbele isolerende wand. Die zorgt ervoor dat de plastieken buitenwand altijd koel blijft. Zelfs wanneer het water binnenin kookt. Tefal heeft met dit toestel een antwoord geboden op een veelgestelde vraag van de consument.

Hou je water tot 30 min warm

Bovendien is het bij de meeste mensen ‘s ochtends een hectisch boeltje. Je loopt van de ene kant naar de andere. Brooddozen vullen, kinderen wassen of ontbijt maken. Multitasken alom. Tegen dat je dit allemaal gedaan hebt, is je water in de waterkoker al terug koud geworden. Deze Safe to touch waterkoker houdt je water tot 30 minuten warm dankzij de dubbele isolerende wand. Zo kan je zelf na een halfuurtje rush toch nog genieten van een warm kopje koffie of thee!

Makkelijk in onderhoud, strak design

Niet alleen is deze waterkoker heel handig, maar ook nog eens heel energiezuinig en mooi! Laat je verleiden door het strakke design. De waterkoker is beschikbaar in een matte of zwarte glanzende afwerking. Het gebruiksgemak is enorm. De waterkoker heeft een groot afneembaar deksel gekregen. Zo kan je er met je hele hand in om de binnenkant een goede poetsbeurt te geven.

Klik hier om producten in te laden

Reageer