Met deze lunchpot kun je lekker en gezond lunchen, zonder geknoei. Of je nu van een frisse yoghurt houdt, graag een warm soepje eet of juist een complete maaltijdsalade mee wilt nemen: met de lunchpot Ellipse kan het allemaal!

De lunchpot bestaat uit twee compartimenten. Croutons, muesli of pijnboompitjes neem je dus los mee, waardoor je er zeker van kunt zijn dat ze lekker knapperig blijven. De Ellipse mag (zonder compartiment) in de magnetron, kan in de vriezer en is vaatwasserbestendig. Een lekkere en gezonde lunch meenemen was nog nooit zo eenvoudig!

Beide compartimenten van de lunchpot Ellipse hebben een aparte deksel. Het maakt niet uit welke deksel je op welk compartiment doet, dat voorkomt zoeken en stress in de ochtend. In de bovenste, transparante, container kun je zo’n 75 gram muesli of fruit kwijt. Het onderste compartiment biedt ruimte aan 500 ml. Ruim voldoende voor een voedzame lunch.

De nieuwe Rosti Mepal lunchpot Ellipse is verkrijgbaar verschillende kleuren,  er is dus een passende lunchpot voor iedereen!

Klik hier om producten in te laden