Thermos lime pink

Thermos, marktleider in isoleerflessen, blijft steeds vernieuwen in hun gamma van isoleerflessen en -bekers. Breng al wat zomerse kleurtjes op je bureau met deze nieuwe vrolijke ‘Lime & Pink’ reeks van Thermos.

Lime & Pink gamma

De nieuwe reeks ‘Lime & Pink’ bestaat uit verschillende isoleerflessen en -bekers telkens in de twee hoofdkleuren: limoengroen en felroze. Zo is er de traditionele isoleerfles met de afschroefbare dop die je als bekertje gebruikt. Voor een prijs van amper 26,49 of 42,99 euro heb je een kleurrijke isoleerfles die zeker niet zal vervelen. Beschikbaar in 0,50 en 1 liter.

Praktisch

Daarnaast bestaat het gamma ook uit isoleerbekers met een praktisch groot handvat. Deze beker wordt gegarandeerd je beste kompaan in de auto of aan je bureau. Beschikbaar in een formaat dat 425 ml kan bevatten. Kostprijs? Slechts 16,19 euro. Daarbij komen ook nog een andere soort isoleerbekers. Met zijn doorzichtige look, kan je perfect zien hoeveel koffie er nog over schiet. Ook deze beker heeft een groot en handig handvat. Deze bekers kosten 16,49 euro en komen in een formaat van 0,45 liter.

Mooie looks

Als laatste is er nog de isoleerfles met een zeer elegant uiterlijk. De combinatie van het kleur met de inox, geeft een een moderne look weer. De fles ligt makkelijk in de hand en kost 27,99 euro. Je ziet het, het nieuwe gamma van Thermos biedt voor elk wat wils, afhankelijk van je levensstijl. Beschikbaar vanaf 1 januari 2015

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer