De komende periode zullen velen onder ons zich uitsloven in de keuken. Een verbluffend resultaat met minimale inspanning behaal je met deze twee toestellen van Solis: de Sous-Vide Cooker Pro en de Table Grill – goed voor 1 tot 24 personen!

Koken op jouw manier met Solis

Een perfect gebakken biefstuk of bijtgare asperges? De Solis Sous-Vide Cooker Pro is een zeer simpele kookmethode gehanteerd door tal van sterrenchefs. Vacumeer groente, vlees of vis en gaar ze in de Sous-Vide. Je product gaart gelijkmatig en behoudt een maximum aan voedingsstoffen, smaak en sappen. Daarbij is het een handige techniek voor het bewaren van voedsel wanneer je voor maar één persoon kookt. Lees hier meer over de voordelen van koken Sous-Vide.

Een andere gezonde en smakelijke wijze van koken is op de Solis Table Grill. Wanneer je een grote groep eters met verschillende wensen hebt hoef je het jezelf niet moeilijk te maken. De multifunctionele tafelgrill staat toe te grillen, te wokken, pannenkoekjes te bakken of gezellig te “racletten”. De dubbelzijdige bakplaten zijn voorzien van een anti-aanbaklaag. Het onderste niveau heeft een koude zone om pannetjes te plaatsen tijdens een kleine eetpauze.

Ontdek deze Solis toestellen nu op Niwzi.

Klik hier om producten in te laden