Vind je kraantjeswater drinken saai? Niet met deze Sodastream Crystal! Een design-apparaat die je met z’n elegante look onmiddellijk zal verleiden. Snel genieten van een heerlijk glaasje spuitwater was nog nooit zo gemakkelijk!

 Toestel met een doel 

Steeds meer mensen maken zelf hun spuitwater of genieten van een zelfgemaakt gezond frisdrankje. Deze Crystal van Sodastream maakt water niet alleen boeiend maar wil ons ook meer water doen drinken! Bovendien is uit onderzoek gebleken dat wie een Sodastreamtoestel in huis heeft, tot drie glazen per dag meer drinkt.

Knap ding!

Daarnaast wil het oog ook wat! Sodastream voorziet een knappe glazen karaf. Wist je dat een karaf maar liefst 1260 petflessen vervangt? Gedaan met petflessen sleuren, minder afval en minder afval creëren. Drie duurzame vliegen in een klap! Ook het toestel kreeg een gloednieuw strak kleedje. De stijlvolle look met zwarte en inoxgrijze tinten vormen een prachtig modern doch tijdloos geheel. Deze sodastream is een match voor elke keuken!

Frisdrank zonder schuldgevoel

Sodastream is vastberaden om mensen aan te sporen om meer water te drinken. Het is belangrijk voor je lichaam en geest en je krijgt er een stralende huid van. Toch slaagt driekwart van de Belgen er niet in om genoeg water te drinken. Genoeg (lees: te veel) frisdrank drinken daarentegen lukt ons probleemloos. Sodastream speelt hier mooi op in met hun nieuwe FREE-assortiment. Nieuwe stropen op basis van fruit en vrij van kunstmatige zoet-en kleurstoffen en conserveringsmiddelen overtuigt zelfs de fervente frisdrankkenners. Passievrucht-mango, appel-perzik en lychee-groene thee vormen samen een smakelijk exotisch gamma. Geniet van een heerlijk frisdrankje zonder dat je schuldig moet voelen om het aantal calorieën.

Geen inspiratie? Sodastream biedt je op hun website tientallen recepten aan. Cocktails, mocktails en andere bubbelcreaties doen je smaken naar meer! Geniet van een verfrissende zomer met SodaStream!

Klik hier om producten in te laden

Reageer