Een bord opmaken als een echte chef zoals ze dat ook in je favoriete restaurant doen. Wie wil dat nou niet? De producten van Plate-It laten zien dat dit helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Kwalitatief hoogwaardige keukentools die jou in staat stellen om je vrienden en familie culinair te doen verrassen. Een WOW op je bord!

Plate-it betekent ‘maak het (bord) op’. Plating in de keuken is meer dan een gerecht op een bord leggen. Dezelfde aandacht die je aan het koken geeft, geef je graag ook aan de opmaak van ieder bord. De producten van Plate-it helpen je hierbij, zodat je culinaire creaties schitteren als je ‘m je gasten voorzet

Fine Dining, Basic, Bakery en Junior

De producten van Plate-it zijn ingedeeld in vier categorieën die meer vertellen over hun gebruiksmogelijkheden. Omdat de tools van Plate-it multifunctioneel zijn, vallen sommige producten in meerdere categorieën.

Fine Dining

Ben jij een echte perfectionist en wil jij de puntjes op de i zetten bij de presentatie van je eten? Deze tools zijn perfect om te gebruiken als je een echt kunstwerk van je gerecht wilt maken. Prachtige borden opmaken zoals een professionele chef dat doet: Plate it – like a pro!

Basic

Voor de kookliefhebber en beginnend kook-kunstenaar. Deze producten vormen de basis voor mooi opgemaakte borden. Niet veel nodig – en toch een mooie presentatie dankzij de basics van Plate-it

sdvmei2022-666
Bakery

De producten in deze categorie zijn erg geschikt voor mensen die van bakken houden, en niet alleen dat – het oog wilt ook wat: deze tools zijn ideaal voor het decoreren van cakes, patisserie, desserts etc. Plate je taart zoals nooit tevoren!

sdvmei2022-503-edit
Junior

Loopt er thuis een kleine chef in de dop rond? Deze producten zijn ook veilig te gebruiken met én door de kleinste thuiskoks. Ga aan de slag en maak van je mini-chef een echte pro!

sdvmei2022-550
Op zoek naar meer informatie? Hier vind je leuke ‘how-to’ filmpjes boordevol inspiratie en praktische tips
Klik hier om producten in te laden

Reageer