latin Rosti mepal

Saaie kleuren? Niet bij Rosti Mepal! Heel wat van hun producten hebben een kleurrijk ‘Latin’ kleedje gekregen. De vrolijke kleuren maken je in een mum van tijd goedgezind op elk moment van de dag! Bovendien zijn de nieuwkomers werkelijk verbluffend!

Vrolijke Latin-kleuren

De nieuwe kleuren zijn Latin Yellow, Latin Pink, Latin Blue en Latin Lime. Een voor een kleuren die je meteen goedgezind maken en meteen je hele dag opfleuren! Of je nu een kopje koffie wil drinken of genieten van een frisse salade, de Latin-kleuren vergezellen je gedurende de hele dag.

Nieuwigheden

Niet alleen heeft Rosti Mepal een aantal nieuwe kleuren geïntroduceerd, ook de nieuwe producten zijn magnifiek!

lunchbox ellipse rosti mepal

De saladbox Ellipse is de perfecte kandidaat om een gezonde levensstijl aan te houden. Laat die boterhammen liggen en kies voor een frisse groene maaltijdsaladeboordevol vitaminen. Bovendien is de saladbox groot en diep genoeg om de maaltijd rechtstreeks uit de box te eten. Het aparte compartiment biedt plaats voor brood of bestek en de kleine mini-box is perfect om je dressings of nootjes mee te nemen.

 

just water waterfles rosti mepal

Maar je moet er ook voor zorgen dat je voldoende gehydrateerd blijft. Dat kan perfect in de knappe JustWater waterfles met een inhoud van 500 ml. Deze vul je met water maar ook andere ingrediënten zoals komkommer, munt of ijsblokjes. Deze kunnen makkelijk in de fles gestoken worden dankzij de grote opening. Ook niet onbelangrijk is dat de fles 100% lekvrij is.

fruitbox rosti mepalHeb je kids die niet zo’n grote fan van fruit zijn? Geen probleem, voortaan zullen ze smullen van fruit dankzij de schattige fruitbox van Rosti Mepal! De fruitbox past perfect in de lunchbox Campus Midi van de kids. Zo hebben ze meteen hun portie fruit binnen en kunnen ze de rest van de dag boordevol energie op de schoolbanken zitten. Ook niet onbelangrijk is dat Rosti Mepal ervoor gezorgd heeft dat kleine kinderhandjes het fruitboxje probleemloos open krijgen.

Kortom, kleurrijk en gezond lunchen dankzij Rosti Mepal, wie wil dat nu niet?

Klik hier om producten in te laden