Benodigdheden voor 2 personen:
125 g buffelmozzarella, in plakjes 2 el pijnboompitten, geroosterd Een halve aubergine
Een halve courgette
Rucola
2 tomaten
Balsamico
Zwarte peper
Een snuifje zeezout Provençaalse kruiden Verse basilicum, fijngehakt
Snij de groenten in schijfjes van een kleine centimeter
Zo ga je te werk:
Stap 1
Snij de groenten in schijfjes van een kleine centimeter
Stap 2
Maak 4 torentjes met een schijfje aubergine, tomaat, mozzarella, courgette,
en basilicum, herhaal dat nog een keer en eindig met een klein stukje courgette.
Tip: Prik een bamboeprikker in het midden, zodat de torentjes niet uit elkaar vallen.
Stap 3
Zet de torentjes in de Airfryer mand. Kruid met zwarte peper en zout.
Stap 4
Bak de torentjes 20 minuten in de Airfryer op 155°C.
Stap 5
Serveer met rucola. Voeg er een scheutje balsamico aan toe en werk af met geroosterde pijnboompitten.
Smakelijk!
Reageer