Ook dit najaar introduceerde Point-Virgule weer heel wat nieuwigheden voor in en om het huis. Zoals steeds hebben ze gekozen voor trendy kleuren, tijdloos design én duurzaamheid. Naast uitbreidingen in de bamboevezelcollectie, brengen ze ook heel wat producten voor een reusable lifstyle. Ontdek hieronder meer over hun glazen waterflessen, herbruikbare rietjes en katoenen groentezakjes.

Plasticvrij shoppen

Point-Virgule helpt mee om jouw afvalberg te verkleinen. De vele plastic boodschappenzakjes ruilen we vanaf nu in voor de katoenen groente- en fruitzakjes die je eindeloos kunt hergebruiken. Niet alleen de afvalvrije winkels maar ook grootwarenhuizen stappen af van de plastic zakjes. Een wegwerpzakje per soort fruit is volledig verleden tijd, maar je kunt natuurlijk ook die kilo tomaten niet zomaar los in je winkelwagentje leggen… Daarom zijn deze katoenen zakjes het perfecte alternatief! In de meeste winkels worden fruit en groenten aan de kassa gewogen en trekken ze gewoon het gewicht van het zakje ervan af. Het tarra gewicht staat namelijk gewoon op het label vermeld. Moet je zelf je groeten wegen, dan plaats je deze los in de weegschaal en hang je de sticker op het zakje.

Thuis kun je jouw groenten of fruit direct in de koelkast bewaren in het zakje. Nadien kan het zakje wassen op 30°C in de wasmachine.

Herbruikbare flessen voor een zero waste lifestyle

Ban plastic waterflessen en kies voor een duurzaam en herbruikbaar exemplaar. Bij Point-Virgule kan je kiezen tussen flessen uit roestvrij staal of uit borosilicaatglas. De flessen zijn 100% lekvrij en zijn perfect om jouw drankje mee te nemen onderweg.

De stijlvolle isoleerflessen van Point-Virgule zijn gemaakt van roestvrij staal met een handige draaidop. Ze zijn dubbelwandig en daarom ideaal om warme of koude dranken mee te nemen in de auto of naar kantoor. Ook voor de theeliefhebber heeft Point-Virgule een alternatief voor de wegwerp beker. De dubbelwandige theefles heeft een ruime roestvrij stalen infuser, ideaal voor losse thee, die je kunt verwijderen wanneer je thee voldoende heeft getrokken. Dankzij de dubbelwandige fles blijft jouw thee goed warm en kan je er langer van genieten. De fles kan ook gebruikt worden om koude ijsthee of fruitwater te maken en overal mee naartoe te nemen.

Maak hier kennis met het volledige assortiment isoleerflessen en de theefles van Point-Virgule!

De glazen flessen zijn gemaakt uit extra sterk borosilicaatglas. Dankzij de kleurrijke silicone sleeve liggen de flessen heel goed in de hand. De draaidop is afgewerkt met natuurlijk bamboe. Kies één van de leuke kleuren en herken altijd jouw fles!

Je vindt alle kleurtjes hier op een rij!

Plasticvrij drinken

Klik op de foto’s om alle herbruikbare rietjes van Point-Virgule te ontdekken!
Europa bant plastic rietjes en dus heb je maar best een alternatief voorhanden. Want een cocktail vol ijs drinken zonder rietje is niet zo prettig. Daarom heeft Point-Virgule een ruim aanbod herbruikbare rietjes klaar uit roestvrij staal, glas of bamboe. Ze zijn niet alleen een goed alternatief voor plastic rietjes, ze geven ook een stijlvolle touch aan jouw drankje. De rietjes uit glas en roestvrij staal zijn smaak- en geurloos zodat je optimaal kan genieten van jouw cocktail. In elk setje zit ook een reinigingsborstel om eventuele restjes van bijvoorbeeld fruit makkelijk te kunnen verwijderen. De rietjes uit glas en bamboe hebben ook een beschermzakje om je rietjes veilig op te bergen in de lade.

De jongste telg in het assortiment is een uitschuifbare rietje dat je in de bijgeleverde houder bewaart en als sleutelhanger overal mee naartoe kan nemen. Zo heb je altijd je eigen rietje op zak en kan je nu reeds het plastic rietje in de bar afwijzen.

 

Reageer