Connected met de NutriU-app, biedt ruimte om maar liefst 7 porties te bereiden, en maakt met de automatische kookprogramma’s koken voor het hele gezin makkelijker dan ooit.

Geconnecteerd, gemakkelijk én gezond

Met de nieuwe Philips Airfryer Combi 7000 Series XXL Connected krijg je inspiratie van over de hele wereld via de NutriU-app, én word je stap-voor-stap tijdens het koken begeleid met de exacte kookinstellingen voor jouw bereiding. Stress tijdens het koken behoort voorgoed tot het verleden dankzij de geconnecteerde automatische kookprogramma’s.

Henk S. de Jong, CEO Versuni, verklaart:
“In 2010 stelden we de allereerste Airfryer voor en vandaag presenteren we de nieuwste Philips Airfryer Combi. Voor een snelle, makkelijke en slimme manier van koken, dankzij de connectie met de NutriU-app. Nieuwe innovaties met digitale technologie maken van dit appartaat de perfecte kookpartner. Met automatische kookprogramma’s, verschillende luchtsnelheden en geïntegreerde thermometer bereid je zonder moeite heerlijke én voedzame gerechten voor het hele gezin. Zo helpen wij gebruikers om van hun huis een thuis te maken.” ​

Slim gekookt

Selecteer je gerecht, bepaal hoeveel porties je wil bereiden en… relax. De Airfryer Combi doet de rest. De Rapid CombiAir-technologie gebruikt hoge, lage en dynamische luchtsnelheden voor maar liefst 22 kookinstellingen. Bakken, grillen, roosteren, braden en frituren om er maar enkele te noemen. Dankzij de connectie met de NutriU-app past de nieuwe Airfryer Combi zich automatisch aan volgens jouw voorkeuren. ​ Met een intuïtieve display die een makkelijke bediening verzekert van bij het allereerste gebruik.

Meer lekkers met minder energie

Ook bij de Airfryer Combi is lucht nog altijd de nieuwe olie. Met de innovatieve heteluchttechnologie garen je maaltijden gegarandeerd gelijkmatig, met een minimale hoeveelheid vet en een maximale smaak. Je kookt dus gezond én gevarieerd, dankzij de app met meer dan 500 recepten van chefs, voedingsdeskundigen en andere Airfryer-gebruikers. In dit XXL toestel maak je bovendien tot 7 porties klaar. Zo kook je anderhalve keer sneller, terwijl je tot wel 60% minder energie verbruikt dan met een traditionele oven.

Nog meer XXL-factor

  • De Airfryer Combi telt 22 kookinstellingen: frituren, braden, grillen, bakken, roerbakken, sauteren, drogen, roosteren, stoven, fermenteren, confituren, langzaam koken, smoren, vacuümgaren, combi-bakken, combi-braden, combi-grillen, eenpansgerechten bereiden, bevroren voedsel bereiden, opwarmen, ontdooien en warm houden.
  • Tijdens het koken kan je rekenen op inspiratie én begeleiding via de NutriU-app: voor een grotere variatie gezonde maaltijden voor het hele gezin. ​
  • Gerecht gekozen in de NutriU-app? De Rapid CombiAir-technologie zorgt voor de automatische aanpassing van de bereidingstijd, temperatuur en luchtsnelheid.
  • Slim! Hoe vaker je de Airfryer Combi gebruikt, hoe beter de NutriU-app je kookervaring leert kennen en je recepten aanbeveelt volgens je voorkeuren.
  • De bereidingsmogelijkheden met hoge, lage en dynamische luchtsnelheden zorgen ervoor dat voedsel altijd heerlijk mals is aan de binnenkant en lekker krokant aan de buitenkant.
  • Met de geïntegreerde voedselthermometer heb je totale controle tijdens het bakken. ​ ​
  • Dankzij de grote capaciteit kan je heerlijk koken voor het hele gezin. XXL staat namelijk voor 7 porties of 2 kilogram (een volledige kip) / 8,3 liter.
  • Naast het koken is ook het reinigen van het toestel eenvoudiger gemaakt met de verbeterde QuickClean. Het innovatieve ontwerp maakt het proper maken van de binnenkant nog makkelijker, terwijl alle uitneembare onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn.
  • Meer voedsel met minder energie: door met de Airfryer Combi 1,5 keer sneller te koken dan met de traditionele oven, verbruik je tot 60% minder energie.
  • Dankzij het intuïtief display is het gebruik van de Airfryer Combi vanaf de eerste interactie eenvoudig.

Sofie Dumont is fan

“Ik ben mega fan van de Airfryer! ​ Elke dag snel gezonde, lekkere gerechten op tafel zetten maakt mij het leven gemakkelijker. En deze Airfyer Combi gaat nog stapje verder: een vleesthermometer die je moeiteloos helpt een perfect gegaard stuk vlees te maken, zoals een echte chef 😉 Mooi gekort vanbuiten , lekker sappig ​ vanbinnen, zalig toch !”
Het volledige recept van Sofie Dumont vind je hier, of kan je hieronder downloaden.
Klik hier om producten in te laden

Reageer