Peugeot, die we vooral kennen van haar peper-en zoutmolens, komt dit jaar met een gloednieuwe lijn ovenschotels en taartvormen op de markt.

Het assortiment Appolia-ovenshotels is vervaardigd in specifiek culinair steengoed met een porositeit van minder dan 3%. Dat zorgt voor een zachte en homogene garing dankzij een perfecte warmteverderling en een heel trage verlaging van de temperatuur bij het opdienen.

Bij het ontwerpen van de Peugeot keramiek producten werd vooral rekening gehouden met gebruiksgemak en eenvoud in gebruik:

  • Grote, geribbelde handvaten , verzekeren de grip op de ovenschaal
  • De afgeronde hoeken vereenvoudigen het opscheppen (er blijft niets achter in de schaal) en vergemakkelijkt de reiniging.
  • De ovenschotels hebben iets hogere randen dan de ovenschotels die we gewoon zijn. Dit is makkelijker om bereidingen in klaar te maken en zorgt voor minder smossen en spatten in de oven

De rechthoekige, ronde en vierkante keramische ovenschalen in het Appolia-assortiment zijn verkrijgbaar in 3 maten en in 4 trendy kleuren. Geschikt dus voor 2, 4, 6 of 8 personen. Ze zijn perfect om eenvoudig uw gegratineerde gerechten, vlees met een smeuïge saus, lasagne en desserts te laten slagen.

Klik hier om producten in te laden

Reageer