Zondag is het weer Pasen! Wij verzamelden de leukste trends en nieuwigheden die jouw Paastafel nét dat tikkeltje leuker maken. Met deze unieke items maak je gegarandeerd indruk op je vrienden en familie.

Klik hier om producten in te laden

The Napkins

The Napkins is een gloednieuw merk servetten vervaardigd uit premium vezels met de look en textuur van echt textiel. Het is dus een papieren variant die met z’n zachtheid, hoge absorptie en stevigheid perfect de katoenen servet vervangt. Minder duur, wegwerpbaar en je kunt steeds nieuwe napkins in huis halen aangepast aan de gelegenheid! Zo zijn er dus ook de leuke napkins in Paasthema. Binnenkort verkrijgbaar via Anbel.

Le Creuset pie bird

Bak je zondag een taart? Dan heb je absoluut de pie bird van Le Creuset nodig. Plaats ‘m in het midden van de taartvorm voor je de taart maakt, zet alles samen in de oven en je hebt in no time een perfect gebakken pie mét krokante bodem. De pie bird zorgt door middel van luchtventilatie dat het deeg onderaan ook krokant wordt gebakken. Je kunt de taart bovendien serveren met de pie bird er nog in als leuke toets!

Klik hier om producten in te laden

 

Mason Cash mixing bowl

De mengkommen van Mason Cash zijn ideaal voor het mixen van patisseriedeeg. Voor de gelegenheid kun je ze ook perfect gebruiken als serveerschaal voor fruit, salades, zoetigheden, paaseitjes,… De uitstekende kwaliteit en het authentieke design geven de kommen van Mason Cash een authentieke uitstraling.

Klik hier om producten in te laden

Joie Yolky

Hoewel je de Yolky niet kunt presenteren op de feesttafel past deze gadget helemaal in het Paasthema. Scheid moeiteloos eiwit en eigeel dankzij het vrolijke kippetje die je moeiteloos aan de rand van de kom bevestigt. Ook een leuke kleinigheid om cadeau te doen!

Kilner drink dispenser

Eén van de leukste trends is ongetwijfeld de drankendispenser. Maak heerlijke punch, verse limonade of gezonde sapjes in een grote hoeveelheid en laat je gasten zichzelf bedienen met de drink dispenser van Kilner. Tip: maak een kleine mini-bar met toffe bekers, kleurrijke rietjes, vers fruit en muntblaadjes waarmee de gasten zelf hun drankje kunnen pimpen.

Klik hier om producten in te laden