Is gezond eten en voldoende drinken voor jou elke dag weer een uitdaging? Voor alle harde werkers, bezige bijtjes en druktemakers heeft Mepal stijlvolle producten voor onderweg. Trendy isoleerflessen, mooie drinkbekers en lekkere lunchpotten die super gemakkelijk in gebruik zijn in de auto of de trein, tijdens college en voor een snelle hap tussen je afspraken door. Slimme ontwerpen en eigentijds design gaan bij Mepal hand in hand. Kijk maar!

Titanium & Rose Gold

In 2021 lanceert Mepal de Elite range: een isoleerbeker, isoleerfles en lunchpot in de trendkleuren titanium en rose gold. Titanium is een stijlvolle tint die veel mannen zal aanspreken. Perfect voor een zakelijke meeting of om mee te nemen naar een afspraak. Rose gold heeft wel wat weg van koper en is vrouwelijk, warm en trendy.

Het zijn natuurlijke kleuren, die perfect passen bij de functie van het product: de inhoud zo lang mogelijk koud of warm houden. Je kunt ook kiezen uit een van de bestaande kleuren: Nordic denim, Nordic pink, Nordic green en Natural brushed. Met deze Mepal producten mag je gezien worden en wordt genoeg drinken -ook op drukke dagen- een eitje.

Klik hier om producten in te laden

Warm of koud, maar tot de laatste druppel

De Mepal isoleerflessen en isoleerbekers zijn gemaakt van dubbelwandig rvs, hierdoor blijft de inhoud extra lang warm of koud. De isoleerfles is zowel geschikt voor thee als koolzuurhoudende dranken. De isoleerbeker is perfect voor koffie. En na het harde werk, mag je jezelf belonen met een lekkere cappuccino of latte macchiato. Wist je dat 95% van de smaak wordt bepaald door geur? Door de speciale dop geniet je extra van de overheerlijke aroma’s, die je tegemoet komen zodra je beker opendraait. Op allerlei plekken krijg je korting op een lekkere koffie wanneer je je eigen koffiebeker meebrengt. Zero waste én geld besparen: doen dus!

Klik hier om producten in te laden

Lepeltje, lepeltje

Zitten er voor jou vaak te weinig uren in een dag? Dan is het extra belangrijk om af en toe even een break te nemen. Trakteer jezelf op een gezond en lekker tussendoortje met de lunchpot Ellipse van Mepal. Zelfs na zes uur heb je met de isoleer lunchpot nog een warme of koude lunch. Je kunt er bijvoorbeeld yoghurt met granola, een restje couscous van gisteren of soep in meenemen. De lunchpot is er ook zonder isolerende functie en in een mini variant.

Klik hier om producten in te laden

Alle lunchpotten bestaan uit twee compartimenten, zodat granola en croutons knapperig blijven. Een handige lepel miste nog bij de lunchpot, daarom introduceert Mepal vanaf dit voorjaar een praktische opvouwbare lepel. Nu kun je al dat lekkers in je lunchpot meteen opeten. Je klikt hem eenvoudig in en uit. Hij past opgevouwen precies in het bovenste compartiment van de lunchpot. Of neem de lepel mee in een hygiënisch bewaardoosje, die je zo in je tas gooit. De opvouwbare lepel is verkrijgbaar in zes kleuren die passen bij de potten. Nu ben je helemaal good-to-go!

Klik hier om producten in te laden

Krijg je maar niet genoeg van de producten van Mepal? Klik hier om al hun handige oplossingen te ontdekken!

Reageer