Er is dikwijls geen tijd om ‘s avonds uitgebreid te koken. De multicooker biedt hiervoor de perfecte oplossing: het toestel kookt, schotelt je verschillende recepten voor en begeleidt je doorheen de preparatie. Zo’n elektrische alleskoker is dé partner voor het bereiden van soepen, risotto, heerlijke stoofpotjes, puree of dessert.

Moulinex Cookeo

De Cookeo is de keukenster van Moulinex. Voorzien van een kleurenscherm en een intelligente interface geeft Cookeo jou de keuze tussen tal van recepten. In slechts zeven minuten staat kip met rijst op tafel. Of heb je liever balletjes in tomatensaus of stoemp? Deze kanjer houdt je gerecht warm tot je aan tafel gaat.

Klik hier om producten in te laden

Philips HomeCooker

Philips heeft de skills van topchef Jamie Oliver gebundeld in de krachtige HomeCooker. Samen ontwikkelden ze een multicooker die moeiteloos hakt, roert, stoomt en sauteert – zo heb je meer tijd voor jezelf en de kids.

Klik hier om producten in te laden

Espressions SuperCook

De SuperCook is eigenlijk een mini-keuken in toestel. Deze krachtpatser telt 13 functies en 36 voorgeprogrammeerde recepten, je kunt dus moeiteloos als een professionele chef aan de slag! De healthy foodie kan dit toestel ook niet missen, met SuperCook kun je ook slowcooken, stomen, braden en kneden.

Klik hier om producten in te laden

Solis Multi Chef Pro

De Multi Chef Pro van Solis heeft zijn naam niet gestolen. Je kunt in één pan meer dan duizend gerechten klaarmaken. Met het uiterlijk van een aluminium kookpan is de Multi Chef een rijstkoker, stoompan, slowcooker, risottomaker en braadpan in één. Voorzien van een antiaanbaklaag heb je nooit meer aangekookt voedsel.

Klik hier om producten in te laden

Moulinex Cuisine Companion

Een viergangenmenu op tafel brengen wordt een fluitje van een cent met deze Moulinex multicooker. Sabayon kloppen, béarnaise bereiden en groenteschotels klaarmaken. Met zes automatische programma’s en twaalf verschillende versnellingen ben je gerust.

Klik hier om producten in te laden

Kenwood kCook

Wie frequent Cuizine.be leest heeft vast al over de kCook gehoord. Deze revolutionaire keukenrobot maakt heerlijke, gezonde maaltijden vanaf nul. De kCook snijdt en hakt rechtstreeks de ingrediënten tot de juiste consistentie en roert alles op precieze wijze samen tot een geslaagd maal. Hartige stoofpotjes, curries, vers gestoomde vis en groenten – met de capaciteit van 1,5L is er voor iedereen genoeg.

Klik hier om producten in te laden

Philips Soupmaker

Een Soupmaker als multicooker? Dat klopt! Naast verschillende soepen maak je met de soepmachine van Philips ook verfrissende smoothies, lekkere confituur en pikante salsa’s. Het ontwerp is een blender en koker in één, je hoeft dus geen potten en pannen vuil te maken. 20 minuten en hup!

Klik hier om producten in te laden