Eén pan, eindeloos veel mogelijkheden! Dit 10-in-1 keukentoestel maakt in sneltempo een waaier aan gerechten klaar, terwijl jij geniet van extra vrije tijd.

De Green Pan Omni Cooker is één van de meest veelzijdige keukengadgets voor het sauteren, stoven, sudderen en stomen.

De GreenPan Omni Cooker is misschien iets duurder dan de gemiddelde slowcooker, maar dat komt omdat het geen doorsnee slowcooker is. In werkelijkheid is het een multifunctioneel 10-in-1-apparaat van 5,6 liter met vooraf ingestelde programma’s waarmee u soepen en sauzen kunt dichtschroeien, sauteren, roerbakken, sudderen, stomen en koken – eigenlijk bijna elke mogelijke functie die u maar kunt wensen. Bovendien beschikt hij over een intuïtief “slim systeem” dat automatisch de temperatuur instelt bij het bereiden van maaltijden, dus minimale input is vereist.

Zoals je mag verwachten van een apparaat in de stijl van een slowcooker, is het perfect voor het maken van stevige winterse gerechten, wat onze absolute favoriete gerechten zijn om thuis te maken als de temperatuur een paar graden daalt.

Sterker nog, het zijn toevallig ook enkele van de meest economische maaltijden om samen te stellen, wat nog nooit zo belangrijk is geweest met de stijgende kosten van levensonderhoud.

De GreenPan Omni Cooker kan niet alleen hele maaltijden bereiden, maar ook groenten stomen.

Bespaar tijd & werk
Deze alles-in-één omnicooker bereidt jouw maaltijd, terwijl jij geniet van extra vrije tijd. Met 10 makkelijke programma’s voor een waaier aan heerlijke gerechten!

Bespaar energie

De binnenpan heeft een krachtig ingebouwd verwarmingselement. Daardoor warmt ze extreem snel en gelijkmatig op, zodat jij tijd én energie bespaart.
Kook gezond

Dankzij de PFAS-vrije Thermolon™ Volt keramische antikleeflaag hou je het altijd gezond, wat er ook op het menu staat.
Klik hier om producten in te laden

Reageer