lékué ijsjes

Lékué is kampioen in het maken van keukengadgets met een hoge fun-factor. Dit jaar hebben ze hun ijsjesvormgamma een heuse uitbreiding gegeven. Eén ding is zeker, met Lékué beleef je gegarandeerd een geweldig ijsjesmoment!

Creatief aan de slag!

Er is niks leuker dan samen met je kids ijsjes maken. Dankzij Lékué kan je bovendien erg creatief zijn met hun nieuwe ijsjesvormen. De gewone ‘calippo-vormen’ heeft het merk al een tijdje in hun gamma. Maar dit jaar gaan ze naar een hoger niveau. Of je nu een ijsje in de vorm van een potlood, racket of voet wil, je vindt sowieso je gading bij Lékué.

lekue frozen fruit ice

Gezond & lekker

Bovendien stimuleert het merk om het gezond aan te pakken. Zo kan je een ijsje maken met vers fruit die je nadien laat invriezen in de speciale ijsjesvorm. Hier kan je bijvoorbeeld schijfjes kiwi en banaan op de spies steken om vervolgens in de diepvriezer te plaatsen.

lékué ijsjesvorm racket

Daarnaast kan je samen met de kids de speelse toer opgaan. Denk maar aan een ijsje in de vorm van een voet of potlood. Alle vormen zijn voorzien van een deksel en wordt morsen onmogelijk gemaakt. Wat je precies kiest als ingrediënten voor je ijsje, heb je volledig zelf in de hand. Zo kan je ijsjes maken op basis van kokosmelk, yoghurt of chocolade.

Welke vorm of recept je ook kiest, wij durven te wedden dat je gaat scoren bij klein én groot!

Klik hier om producten in te laden