KitchenAid Artisan Processor

Kitchenaid, bekend om zijn funky én handige keukentoestellen, heeft een nieuw apparaat gelanceerd. De Artisan Cook Processor is er eentje om u tegen te zeggen. Met zijn vele functionaliteiten en een extreem gebruiksgemak maakt Kitchenaid het leven van alle koks stukken gemakkelijker.

Een risotto maken als je veel gasten hebt en elke minuut bij je gasten spenderen? Dat kan dankzij deze multicooker van KitchenAid! Voortaan heb je alle tijd om te spenderen met vrienden en familie én toch heerlijk te koken. Dit multitalent kan hakken, kenden, mengen, roeren, koken en stomen. Het enige wat jij moet doen is genieten van je perfect bereide gerechten.

Bovendien kan je alles in dit ene toestel bereiden. Zo wil je bijvoorbeeld een wortel-gembersoepje maken. Zowel de gember en de wortels hakken als de soep gaar koken kan allemaal in dit ene apparaat. Minder afwas en stukken efficiënter.

 

KitchenAid Cook Processor

Daarnaast komt deze multicooker met een digitaal kookboek en een app die steeds nieuwe gerechten van gerenommeerde chefs aanlevert. Inspiratie ten top! En of je nu al dan niet een keukenprinses bent, toch maakt deze multicooker het mogelijk voor iedereen om de moeilijkere recepten uit te proberen. Het apparaat kan je eigenlijk zien als je sous-chef die je stap voor stap zegt wat je moet doen. Zelfs wie nog geen gekookte aardappel kan bereiden, kan dankzij de multicooker de heerlijke soepen en de sappigste bouillabaisse op tafel toveren. 


Deze Cook Processor kan hoge en ook extreem lage temperaturen bereiken en beschikt ook over een een betere temperatuursensor waardoor ingrediënten sneller, effectiever en gelijkmatiger bereid worden. De StirAssist-menger zorgt ervoor dat je eten niet kan aanbranden.

KitchenAid Cook Processor

Naast zijn vele handige functionaliteiten, ziet deze kerel er ook nog eens heel welgevormd uit. Het tijdloze design staat fraai in elke keuken. Beschikbaar in amandelwit appelrood, keizerrood, parelmoer, onyx zwart en metaalgrijs.

KitchenAid bewijst met dit toestel dat je op een heel gevarieerde wijze gezonde gerechten op tafel kan plaatsen zonder uren achter je kookpotten te moeten staan. En wie wil dat nu niet?!

Prijskaartje? € 999,-

Reageer