Het team van Les Artistes Paris is gepassioneerd door hydratatie tijdens het reizen, sporten of gewoon elke dag. Indien iedereen in het bezit zou zijn van een herbruikbare drinkfles én elke dag zou gebruiken, zou het aantal afgedankte blikjes en flessen per jaar indrukwekkend zijn: 30.000.000.000.000 blikjes en 260.000.000.000 flessen – ja, je leest het goed, miljarden!

Les Artistes Paris wil bijdragen aan de vermindering van deze gigantische afvalberg met hun credo “Reduce to Reuse” ofwel in de vorm van hun hashtag #reducetoreuse.

De isolerende drinkflessen en -bekers van Les Artistes Paris zijn gemaakt door gepassioneerde mensen die hetzelfde doel voor ogen hebben. Van onderzoek en ontwikkeling, design, uitzonderlijke marketing, product tot transport, iedereen is erbij betrokken. Om iedereen in hun geschiedenis te betrekken, kozen ze daarom voor de naam “Les Artistes”.

Pull Can’it

Deze dubbelwandige isolerende bekers hebben veel weg van een blikje en komen in 2 maten en een waaier aan vrolijke kleuren en prints. Drankjes blijven tot 5 uur warm en tot wel 10 uur koud.

Klik hier om producten in te laden

Bottle Up

Voor wie er de behoefte aan heeft om zijn drankje tot 12 uur warm te houden of zelfs tot 24 uur koud te houden, is er dubbelwandige isolerende fles Bottle Up. Vergeet nooit meer wanneer je je drank in jouw drinkfles hebt gegoten, want in de dop van de fles zit een handig geheugensteuntje. Ook deze komt in 2 verschillende maten en heerlijke kleuren en prints.

Klik hier om producten in te laden

Reageer