crushed ice

Bij een zomers drankje mag een frisse toets zeker niet ontbreken! Wees origineel met ijs !

[gap height=”32″]

[ad id=’18967′]

[gap height=”32″]

 

1. Ijsemmer in fleurig fuschia

laboul

De LaBoul wijndispensers zijn ondertussen razend populair voor het aperitief! Het design wordt tevens vertaald naar de LaBoul ijsemmer. Zo kan je je vrienden en familie voortdurend frisse drankjes serveren. Het uitzicht is bijzonder origineel! Deze ijsemmer is uiteraard verkrijgbaar in een uitgebreid palet aan kleuren.

 

Klik hier om producten in te laden

2. Driedelige, decoratieve ijsemmer uit RVS

ijsemmer berghoff

Deze fraai ogende ijsemmer is gegarandeerd de absolute blikvanger op jouw aperitieftafel. En bovendien erg mooi in combinatie met de bijpassende champagnekoeler. De driedelige ijsemmer is gemaakt uit 18/10 roestvrij staal aan de buitenzijde en zwarte ABS aan de binnenzijde. De driedelige ijsemmer bevat een ijsemmer, een tang en een deksel.

 

Klik hier om producten in te laden

 

3. Ijscrusher Lékué

ijscrusher lékué

Ijs crushen is nog nooit zo gemakkelijk! Hoe werkt het? Vul deze siliconevorm op met water en stop in de diepvriezer. Eens het water bevroren is, hoef je enkel de siliconevorm op te rollen en te draaien. Het ijs wordt op deze manier automatisch gecrushed en klaar is kees! Geniet van je frisse cocktail!

Klik hier om producten in te laden

4. Ijscrusher Leopold Vienna

Leopold Vienna ijscrusher

Crush ijs in een mum van tijd met deze ijscrusher van Leopold Vienna. Steek bovenaan een portie ijsblokjes in de crusher. Draai vervolgens aan het hendeltje en je hebt crushed ijs! Met het bijgeleverde schepje kan je moeiteloos de gewenste portie scheppen in je drankje. Santé!

Klik hier om producten in te laden

Reageer