Verse goudbruine koekjes, net uit de oven. Er is niets dat zo lekker ruikt! Met Halloween in aantocht heb je een reden des te meer om nog eens zelf aan de slag te gaan met suiker, deeg, chocolade… én de leukste bakvormpjes.

De heerlijk zachte pompoencake van Lékué

Lékué heeft natuurlijk een ruim arsenaal bijzondere bakvormen voor elke gelegenheid. Behalve een koekjesvorm met doodshoofd, vleermuis, spook en pompoen kun je tijdens de Halloweenweek in thema blijven met de pompoenvorm voor cake. Vanille, chocolade of een verrassende marmercake: aan jou de keuze.

Klik hier om producten in te laden

Scrapcooking: de griezeligste cupcakes

Ook Scrapcooking heeft leuke koekjesvormen in petto, maar het leukste item moet wel de Halloween cupcake-kit zijn. Inclusief topping, glazuurmix, papieren vormpjes en kleurstof. Eenvoudig te bereiden, laat de kids dus zeker en vast meehelpen. Ze zullen er dol op zijn!

Klik hier om producten in te laden

De pompoenen van Pavoni

De middelgrote pompoen bakvormpjes van Pavoni staan ook niet mis op een “volwassen tafel”. Je bakt zo’n zes pompoenkoekjes per keer. Houd ze lekker sober of versier ze met verschillende toppings, amandelschilfers en chocolade.

Klik hier om producten in te laden

Monsters en spookjes op een stokje

Cakepops zijn bolletjes cake op een stokje die je leuk kan versieren met chocolade of gekleurde candy melts. Enorm leuk om te maken samen met de kinderen en nog leuker om weg te geven als traktaat. Je kan je cake zelf bakken maar het lukt ook perfect met een kant-en-klare cake die je in de winkel vindt. Met deze schattige monsters en spookjes zullen je kinderen zeker een tijdje zoet zijn.

Klik hier om producten in te laden