Wij zijn absoluut fan van Opinel! We wisten al langer dat het Franse merk kwalitatieve messen op de markt brengt. Maar met het bijhorende messenblok is het assortiment nu compleet. Handig in gebruik, mooi om naar te kijken en ambachtelijk vervaardigd: wat wil een mens nog meer?!

Kenmerkend design

Opinel Santoku en chef mes

Het Franse familiebedrijf vervaardigt al messen sinds 1890. Wat begon als een kleinschalig atelier voor hobbymessen, werd al snel een innovatieve fabriek met een veelzijdig gamma. De keukenmessen bestaan allen uit een beukenhouten handvat en een vlijmscherp lemmet uit roestvrij staal. Kwalitatief en elegant: de perfecte combinatie.

8 messen binnen handbereik

Opinel office en Santoku mes

Ook het messenblok bestaat uit beukenhout, en is afgewerkt met plexiglas. Het biedt plaats aan 8 hoogwaardige Opinel messen uit de Parallèle Pop collectie. Die hebben aan de achterzijde elk een andere kleur om ze makkelijk te herkennen: een leuk accent in de keuken.

Praktisch en stijlvol

Opinel vleesmes

Bovenaan het messenblok staan praktisch icoontjes om te weten waar je welk mes kan bewaren. En daarenboven staat het op een roterende schijf, waardoor ons favoriete mes altijd binnen handbereik is. In het midden is nog een holte om ander keukengerei, zoals scharen en spatels, op te bergen.

Opinel chef en office mes

De messen zijn stijlvol, van uitzonderlijke kwaliteit en liggen goed in de hand. Ze hebben een uniek en elegant design. En met het messenblok op ons aanrecht, moeten we nooit meer op zoek naar het juiste mes. Het paradepaardje op ons aanrecht!

Kom via Niwzi.be te weten waar je de Pop-lijn van Opinel kunt verkrijgen:

Klik hier om producten in te laden

 

Reageer