Geen elektriciteit? Geen zorgen! Met de handmatig te bedienen Piatto 5 ben je niet gebonden aan een stopcontact. De snijmachine kan overal gebruikt worden. Of je nu een stokbrood wilt snijden in de tuin voor een barbecue of een maaltijd bereidt in een berghut, met de Piatto 5 kan het allemaal.

Hij wordt bediend met een lichtlopende handslinger met een bijzonder hoogwaardige handgreep van beukenhout en heeft daarom geen stroom nodig. Het kan dus altijd en overal worden gebruikt. Voor een betere uitvoer van grote, harde items die tijdens het snijproces moeten worden gesneden, is de piatto5 een geleidingsbeugel voor snijmateriaal. Het voordeel hiervan is dat het net gesneden materiaal het verdere “aanzwengelen” niet belemmert of blokkeert. Het te snijden materiaal wordt langs de slinger geleid en komt vervolgens op de meegeleverde bamboeplank terecht. Deze past perfect in de rails direct onder de snijmachine, kan worden uitgetrokken en gebruikt als rustieke serveerschaal of snijplank.

piatto heeft vier zuignappen die zorgen voor een bijzonder veilige, antislip stand. Je hoeft het apparaat maar een klein beetje op het oppervlak van de gewenste werkplek te drukken en de siliconen voetjes zuigen eraan.

De snijdikte is traploos instelbaar tot ca. 20 mm en de snijwagen van roestvrij staal kan eenvoudig en eenvoudig worden verwijderd.

HOOGWAARDIGE SNIJMACHINE

Dankzij het compacte, volledig metalen ontwerp en de vier zuignapjes ben je verzekert van hoge kwaliteit en stabiliteit. Druk de Piatto 5 eenvoudig op het oppervlak en de siliconen voeten hechten stevig vast en voorkomen zo schuiven tijdens het snijproces. De robuuste en soepele slinger met hoogwaardige handgreep van beukenhout wordt met de rechterhand bediend, terwijl de slede, inclusief het gesneden voedsel naar links wordt geleid. Een kleine beweging en slechts een klein beetje druk zijn voldoende om snijresultaten te bereiken die net zo nauwkeurig zijn als bij een elektrisch apparaat. De snijdikte kan traploos worden ingesteld tot ca. 20 mm.

OPVANGTRAY IS TEVENS SNIJPLANK

Er kan tijdens het snijden van grote, harde stukken kaas, vlees of brood gemakkelijk gebruik worden gemaakt van de geleidebeugel. Het gelijkmatig gesneden voedsel beland vervolgens op de bamboe plank die dient als opvangtray en tevens gebruikt kan worden als snijplank. De lichtgewicht bamboe plank neemt geen kleur of onaangename geuren aan en is bijzonder duurzaam zoals blijkt uit de FSC-certificering.

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer