flavoured water

 

Inmiddels is flavoured water een heus begrip geworden. Even lekker als limonade, eenvoudig zelf te bereiden en zo drink je zeker genoeg water per dag. Wie nog op zoek is naar een goede infuser kan uit heel veel mogelijkheden kiezen. Wij zetten alvast enkele toppers op een rij.

Contigo Cortland Infuser

Deze infuser is simpel, praktisch en heeft een fijn design. Vul de onderste infusiecup met fruit, groente en kruiden, en schroef ‘m op de drinkbus. Voorzien van het AUTOSEAL® systeem sluit de kan automatisch tussen slokjes om morsen te vermijden. Druk om te drinken, en laat los om te sluiten. De Contigo Cortland Infuser is voorzien van een karabijnhaak en is zo ook een betrouwbaar attribuut voor sporters. Ontdek ‘m in een vrolijk Vibrant Lime of in lieflijk Watermelon.

Klik hier om producten in te laden
Klik hier om producten in te laden

Finum Flavor Up

Dit is de meest eenvoudige oplossing. De FLAVOR UP™ is een tuitje met zeef die past op elke petfles. Zo kun je aan een flesje water fruit, kruiden, mineralen, vitamines of thee toevoegen voor een koude brew flavoured water. Geniet onderweg van het heerlijke aroma. De FLAVOR UP™ kan steeds opnieuw worden gebruikt.

Klik hier om producten in te laden

Eva Solo MyFlavour

Voor als het wat meer design mag zijn: De MyFlavour van Eva Solo. Een decoratief element voor op tafel waar je dagelijks plezier van hebt. Deze infuser heeft een spies om fruit, groente of kruiden aan te rijgen. Schenk eens in plaats van plat water spuitwater in de kan en zet het even in de koelkast vooraleer je uitschenkt. Lekkerder dan om het even welke frisdrank!

flavoured water

 

 Ontdek ook de andere drinkflessen van Eva Solo op Niwzi.

Klik hier om producten in te laden