Dualit en broodroosters gaan hand in hand zoals Heinz en ketchup. De Dualit Classic toasterlijn heeft zich ontwikkeld binnen een familiebedrijf met focus op elegant ontwerp, hoge kwaliteit en duidelijke waarden. Geïnspireerd op de éérste gepatenteerde Dualit broodrooster uit 1945 voegt de Dualit Classic toaster tijdloze klasse toe aan je keuken. Daarnaast gaat hij jaren mee dankzij de herstelbare en vervangbare onderdelen – van generatie op generatie.

De Bentley onder de broodroosters

De Dualit Classic toaster wordt sinds vorige eeuw met de hand vervaardigd in Engeland. Elk toestel draagt het individuele merkteken van zijn meester op de bodemplaat. Daarbij bevat het keukenapparaat meerdere gepatenteerde onderdelen, waaronder de Dualit ProHeat elements: een beschermende schildlaag rond de gloeidraad die deze virtueel onbreekbaar maakt.

De originele Dualit Classic toaster bestaat in vier formaten, elk voorzien van een mechanische timer en ejecthendel waarmee je enkel de nodige gleuf bestuurt. Én hij roostert nog eens zo’n 130 sneden brood per uur. Zo sta je nooit voor verrassingen bij het ontbijt – tenzij natuurlijk van positieve aard.

Andere Dualit toastermodellen zijn de Combi Toaster voor het roosteren van toast én tosti’s, de Bun Toaster voor kraakverse pistolets en broodjes, en tot slot de Sandwich Toaster met extra brede gleuven voor rijkelijk gevulde sandwiches.

Ontdek de Classic Combi toasters van Dualit

Klik hier om producten in te laden