Zeg nooit gewoon boodschappentas tegen de Royal Shopper Plus Hydro 2.0 van Andersen Shopper. Hij is namelijk in zoveel verschillende situaties inzetbaar dat je je niet meer zal herinneren hoe je het deed voor hij in jouw leven kwam!

Met een inhoud van 62 liter van het hoofdvak en 2 voorvakken waaronder een thermovak van 8 liter kunnen items op een veilige en rugvriendelijke manier vervoerd worden. Dankzij de grote soepele wielen van het onderstel vormen zelfs trappen geen obstakel meer.

Maak de shopper vast aan de fiets met een koppelstuk en je krijgt er een XXL fietstas bij. Een aantal slim gepositioneerde reflectoren zorgen voor extra zichtbaarheid in het verkeer en een spatje regen wordt vakkundig omzeild door de waterbestendige bekleding.

 

Neem de Royal Shopper Plus Hydro 2.0 mee naar de supermarkt en klik de tas vast aan het winkelkarretje. Zo hou je je handen vrij om jouw boodschappenlijstje rustig af te werken en is jouw herbruikbare tas nabij om de boodschappen nadien in op te bergen.

Een krachtpatser van een onderstel

Ondanks dat het onderstel met zijn 3,2 kg een lichtgewicht is, heeft het een draagkracht van maar liefst 50 kg! De tas kan eenvoudig afgenomen worden waardoor je het onderstel niet alleen volledig kunt inklappen, maar er bijvoorbeeld tot 2 kratten water mee kunt vervoeren!

Er is meer…

De Royal Shopper Plus Hydro 2.0 heeft 2 schouderbanden waardoor je hem ook als rugzak kunt gebruiken. Multifunctioneel? Ja hoor!

Maak kennis met de 4 uitvoeringen van de Royal Shopper plus Hydro 2.0 van Andersen Shopper!

Klik hier om producten in te laden
Klik hier om producten in te laden
Klik hier om producten in te laden
Klik hier om producten in te laden

Reageer