Twee bedrijven, één idee. Zo kan de samenwerking tussen Andersen Shopper Manufaktur en Handed By worden omschreven. Beide bedrijven staan ​​voor eerlijke, handgemaakte en duurzame producten, ver weg van massaproductie. Het resultaat is een handgemaakte Shopper® met veel nadruk op duurzame materialen en oog voor detail.

Handed By geeft gebruikt plastic een tweede leven en spaart zo de natuurlijke hulpbronnen van onze aarde. Het gerecyclede lintmateriaal wordt door wevers met de hand geweven tot duurzame manden en tassen. Handed By staat hiervoor met het hand in hun logo, dat op elk Handed By product terug te vinden is.

Shopper® tas Silja

Deze samenwerking resulteert in de nieuwe Shopper tas, Silja, verkrijgbaar in trendy kleuren: liver, sage green, terra pink en black

Met een inhoud van 53 liter biedt deze tas genoeg ruimte voor grote boodschappen, strandspullen of een uitstapje met familie en vrienden. Een binnenzak biedt extra opbergruimte voor kleine spullen. De moderne roll-top sluiting maakt het gemakkelijk om de tas te vullen en het volume aan te passen. Door het robuuste materiaal van gerecycled kunststof is de tas waterafstotend.

Deze tas kan gecombineerd worden met het Unus Shopper onderstel en bijpassende handgreep of het Royal Shopper onderstel met metalen spaakwielen. Beide onderstellen zijn bovendien eenvoudig aan en af te koppelen aan een fiets, door middal van het speciaal ontwikkelde Bike & Easy koppelsysteem (niet inbegrepenn)

Klik hier om producten in te laden

Reageer