Het verhaal van Peugeot is ontstaan uit staal en de uitvinding van de handzaag in 1812 en kan op vandaag uitpakken met een uitstekende vakkennis. Sinds het begin van de 19de eeuw was hun messenproductie befaamd en die expertise heeft het merk blijven onderhouden en ontwikkelen, samen met de prestatie en de degelijkheid van het maalwerk van hun kruidenmolens.

De klassiekers opnieuw uitgevonden

Peugeot besliste om deze erfenis opnieuw aan te wenden – zij het dan in een eigentijdse stijl – voor het maken van precisiemessen met een ergonomie die bedoeld is voor een onovertroffen hanteerbaarheid en gebruikscomfort.

De messencollecties Paris Bistro en Paris Classic kunnen rekenen op de laatste innovaties op gebied van staalkwaliteit, productieproces, vorming en slijping van het snijvlak, waardoor Peugeot garant staat voor een uitmuntendheid op het gebied van snijden en roestbestendigheid.

Topkwaliteit en het neusje van de zalm in ergonomie

Met 16% chroom in zijn legering, biedt het staal van de Peugeot-messen een ongekende roestbestendigheid. Tijdens het productieproces worden de meest geavanceerde technieken gebruikt, die het respect van de moleculaire structuur van het staal garanderen, evenals een perfecte gebruiksprecisie.

Het heft van de Peugeot-messen is uitgerust met een ergonomie dat een comfortabele en veilige handeling verzekerd. Daarbij kunnen gebruikers ook rekenen op een ideaal evenwicht bij het gebruik, of het nu gaat om genuanceerd fijnsnijden, trancheren of aansnijden.

De collectie Paris Bistro, met uitgesneden lemmeten, en de collectie Paris Classic, met gesmede lemmeten, zijn beide geheel vervaardigd in Frankrijk, in de bakermat van het Franse messenmakerswerk, Thiers.

Niwzi.be laat jou de verkooppunten ontdekken van de messenreeks van Peugeot:

Klik hier om producten in te laden

Reageer