2018 Ambiente
2018 Ambiente

Met een duizelingwekkende beursoppervlakte van 308 000m² (of bijna 50 voetbalvelden), 4441 standhouders die uit 89 landen neerstrijken in Frankfurt om hun nieuwste producten voor te stellen, mogen we zeggen dat Ambiente een wereldbeurs is op gebied van living, dining en giving. Bij de redactie van Cuizine.be staat de afspraak in Frankfurt dan ook steeds met stip in de agenda om de nieuwste trends te kunnen spotten en te kunnen delen met onze lezers!

Modest regeneration

Deze trend combineert industriële chique met de charme van een landhuis. Duurzame materialen zoals bamboe, gietijzer en beton worden aantrekkelijker met ouder worden.

Colourful intentions

Gewaagde kleuren en patronen betekenen dat deze producten een ware splash maken. De ethische overwegingen achter de scène beïnvloeden de keuze en de verwerking van de materialen, met inbegrip van gerecycleerd plastiek, hout en textiel.

Technological emotions

Deze visionaire aanpak experimenteert met nieuwe technologieën om ons welzijn te vergroten. De nadruk ligt op fusies: misschien papier met linnen of metaal met glas.

Opulent narrations

Individuele, pittoreske ontwerpen zijn gedurfd gepresenteerd met een vleugje excentriciteit en prachtige details. Weelderige materialen zoals edelstenen en porselein kenmerken deze look.

 

Reageer