Op zoek naar een originele en speelse tafeldecoratie voor tijdens de feestdagen? Duik met Point-Virgule de Atlantische Oceaan in, en schotel het kerstdiner voor met servies geïnspireerd door de zee. Vissige vormen worden gevormd uit gerecycled keramiek en afgewerkt met waterige kleuren. Ieder product wordt bovendien in Portugal vervaardigd, wat de kersttafel afwerkt met een zwoele Zuiderse toets. Do you smell something fishy? Klopt, want met Point-Virgule serveren we tijdens de feestdagen vis op vis.

Vis op tafel
Mix and match de verschillende serveerschalen en borden uit de collectie, en maak van je eettafel een feestelijke oceaan. Zie je dat? Het servies zwemt als een school vissen door het water! Het gerecycleerde keramiek wordt afgewerkt met schubbige details en zilte tinten voor het ultieme zomerse gevoel. Combineer ze ten slotte met bijpassend servies in dezelfde kleuren voor het volledige plaatje. De koude wintertemperaturen buiten? In de warme Portugese wateren zijn ze snel vergeten.

Een moment om te (k)oesteren
Staat deze kerst vis op het menu? Point-Virgule biedt naast vissig servies ook de nodige accessoires om het diner te doen slagen. Voor het bereiden van oesters bijvoorbeeld – ofwel het perfecte voorgerecht tijdens een heerlijk en gesofisticeerd feestmenu. Met het oestermesje breek je ze gemakkelijk maar voorzichtig open. Vergeet hiervoor je oesterhandschoenen niet aan te doen; deze zijn comfortabel in gebruik, maar beschermen je tegen eventuele sneetjes. Vul ten slotte de elegante etagère met oesters en andere sappige zeevruchten, en tast toe met de handige prikkers of vorkjes.

 

 

Klik hier om producten in te laden

Reageer